MENU
Konsulent arbejder ved computeren
Jane Karlskov Bille

Jane Karlskov Bille

Senior Tax Manager | Ejerskifte og dødsbo

Jura & Skat, Skat

+45 8740 5209

+45 2323 2145

jkb@seges.dk

Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N

Skatteregler og bløde værdier

I en livsforandrende situation er det nødvendigt at have styr på skatten. Jane Karlskov Bille hjælper landmandsfamilier sikkert gennem deres ejer- og generationsskifte - også i forbindelse med et dødsbo.

Sammen med landmandens lokale rådgiver er Jane med til at sikre, at ejerskiftet skrues sammen, så det giver den optimale løsning for familien. Skal landbruget omdannes til et selskab, eller er der større skattefordel ved at lade det fortsætte i personligt eje? Det spørgsmål skal for eksempel vurderes.

Men det handler ikke kun om paragraffer, skatteudskydelse og afskrivninger for Jane.

- Et helhedsorienteret syn er alfa og omega i forbindelse med både ejerskifte og dødsbo. Familien skal have det godt med løsningen. Det tæller nogle gange mere end eventuelle skattefordele. Det er meget vigtigt også at have de bløde værdier med ind over, siger Jane Karlskov Bille.

Jane Karlskov Bille stiller også sin ekspertise på syn- og skønssager til rådighed, når der for eksempel opstår uenighed om driften af et deltidslandbrug. Herudover er hun skarp på skatteforholdene i forbindelse med konkurs og akkord. Jane er uddannet cand.jur. og har en ph.d. i skatteret.

Seneste artikler på LandbrugsInfo

Om Skat

Jane Karlskov Bille er medarbejder i Skat. 

Afdelingen har 13 faglige medarbejdere, som dækker skatteområder, der er relevante for virksomhedsledere både i og uden for landbruget. Flere af medarbejderne yder specialistrådgivning inden for virksomhedsordningen, ejer- og generationsskifte, selskaber samt syn- og skønssager. 

Andre har specialistkompetencer på ejendomsavance, moms og afgifter, finansielle kontrakter og kursbeskatning.

Vil du vide mere?

Læs om rådgivningsydelsen ”Ejer- og generationsskifte”

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen