MENU
Konsulent forhandler i telefonen

Strategi og forretningsudvikling

Med uddannelsen Strategi og forretningsudvikling får du viden om og praktisk træning i at rådgive store og/eller komplekse landbrugsvirksomheder.

Vil du gerne udfordres og styrke dine kompetencer til fordel for dine kunder, din virksomhed og dine forretningsmæssige resultater? Deltag på et ambitiøst og målrettet uddannelsesforløb i Strategi og forretningsudvikling (SFU) og bliv inspireret af ny teoretisk viden kombineret med praktisk træning, der sikrer din udvikling og øger din værdi som rådgiver. 

Den strækker sig over otte måneder og tager afsæt i rådgivningen af store og/eller komplekse landbrug i samarbejde med konsulenthuset Hildebrandt & Brandi. Dette sikrer en professionel, målrettet og virkelighedsnær undervisning, som giver dig et praktisk og strategisk kompetenceløft, og som fylder din teoretiske værktøjskasse op.

Hvis DLBR ikke tilbyder strategirådgivning, så kommer konsulenter udefra og tager de opgaver, som vi alle kalder ”de spændende opgaver”. Jeg har (i januar 2016) vundet et stort strategiprojekt i konkurrence med en ekstern strategikonsulent. Her designede jeg et strategiforløb ved hjælp af værktøjer og processer fra SFU. Projektet er tværfagligt med fokus på vejen til målet og værdien for kunden. 
Henrik Kirchheiner Johansen, driftsøkonom, Gefion

Udbytte

Med fokus på din personlige og faglige udvikling gør uddannelsen dig i stand til at designe og lede et professionelt rådgivningsforløb hos fremtidens landmand.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til nye såvel som erfarne rådgivere, der ønsker at styrke deres faglige profil som landmandens foretrukne strategiske partner.

Indhold

Uddannelsen kombinerer teori og praktisk træning. Det bidrager til effekt ved at fokusere på både personlig, faglig og organisatorisk udvikling. 

Handlingsplaner med effekt

Uddannelsen kan suppleres med tilkøbsmodulet ’Handlingsplaner med effekt’. Foreløbig pris: 6.000 kr. (ekskl. moms)

På dette tilvalgsmodul arbejder du med din personlige udvikling. Du får tilbagemelding på en DiSC-profil og en 360 graders analyse med udgangspunkt i svar fra dine kunder, kolleger og din leder. Efterfølgende bestemmer du dine personlige udviklingsområder og konkrete handlingsplan. Du får sparring til en personlig handlingsplan for, hvordan du vil udvikle dig som rådgiver.

Coaching

Når uddannelsen er afsluttet, har tidligere deltagere haft stor effekt af en efterfølgende coachende samtale, hvor vi fx et halvt år efter uddannelsens afslutning stiller skarpt på din rolle som landmandens strategiske partner.

Online arbejdsplatform

Vi samler al kommunikationen omkring uddannelsen på en online arbejdsplatform. Her har du adgang til alt undervisningsmateriale, værktøjer og modeller, og du kan udveksle erfaringer og sparre med de andre deltagere på uddannelsen.

Pris

Foreløbig pris pr. deltager er 47.500 kr. (ekskl. moms).
10 % rabat ved 5 eller flere deltagere fra samme virksomhed.

Datoer

Uddannelsen består af fire moduler, tre træningsdage og eksamen.

Handlingsplan med effekt (tilkøb): En dag

Modul 1 - Know the Game:  To sammenhængende dage
Træningsdag 1: En dag

Modul 2 - Lead the Game: To sammenhængende dage
Træningsdag 2: En dag

Modul 3 - Change the Game: To sammenhængende dage
Træningsdag 3: En dag

Modul 4 - Strategidøgn: To sammenhængende dage

Eksamen: 30 min. mundtlig eksamen på baggrund af en skriftlig opgave, du har afleveret forinden.
 

Kurset er ikke datosat

Er du interesseret i kurset? Send en mail til SEGES Akademi - så giver vi dig besked, når vi er klar med nye datoer.

Send mail

Hold godt øje med siden her for information om nye datoer i 2018.
Eller skriv dig op til at modtage SEGES Akademis nyhedsbrev, hvor vi annoncerer nye kursusdatoer, så snart de er klar.

Undervisningen vil foregå i Trekantsområdet.

Foreløbig pris:

47.500 kr. (ekskl. moms)

Er du interesseret i uddannelsen?

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen