MENU
Konsulent forhandler i telefonen

Temadag - ledelse for rådgivere

Ledelsesudfordringer hos dine kunder – er du klar med den rette rådgivning? Deltag i SEGES’ temadag 22. november 2018 og få inspiration til, hvilke værktøjer du kan bringe i spil, når dine kunder har brug for hjælp til at udvikle og optimere deres ledelse.

Det er ikke en nem opgave – men det er en nødvendig opgave.

På temadagen møder du dine branche-fæller, som deler ud af deres erfaringer med ledelsesrådgivning, og indvier dig i, hvad der virker for dem. Du møder også specialister i strategi og ledelse fra SEGES, som giver dig inspiration til og indsigt i, hvordan du kan forny din egen ledelsesrådgivning til gavn for dine kunder.

Hvad får du med dig?

Du får konkrete værktøjer med som du kan bruge til at identificere den eller de strategiske eller ledelsesmæssige udfordringer, som din kundes virksomhed står over for. Du får relevante værktøjer og metoder til rådighed, så du kan hjælpe din kunde med at skabe afklaring og retning for virksomheden i spændingsfeltet mellem strategi og ledelse.

Hvem kan deltage?

Temadagen er for dig, der interesserer dig for ledelse. Måske er du ledelsesrådgiver, virksomhedsrådgiver, eller tidligere deltager fra uddannelsen Strategi- og Forretningsudvikling - eller fag-rådgiver med interesse for ledelse. Hvad enten du er ung eller erfaren, får du udbytte af at deltage.

Sæt kryds i kalenderen

Programmet bliver endeligt fastlagt i oktober, men sæt kryds i kalenderen allerede nu. Temadagen afholdes den 22. november 2018.

Pris

330 kr. (ekskl. moms)

Temadagen er en del af projekt ”Fokuseret ledelse af landbrugsbedriften under hårde markedsvilkår”. Deltagelse er gratis. Prisen omfatter kun mad og drikkevarer, da dette ikke er dækket af projektet.

Sted

SEGES, Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N.


Fokuseret ledelse

Temadagen afholdes i regi af SEGES’ projekt ”Fokuseret ledelse af landbrugsbedriften under hårde markedsvilkår” i løbet af 2018. Formålet med projektet er at styrke driftsledelsen markant ved at sikre, at den enkelte landmand kan identificere den eller de strategiske eller ledelsesmæssige udfordringer, som bedriften står over for og stille relevante værktøjer og metoder til rådighed, så udfordringerne bliver løst bedst muligt.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne

Uforpligtende tilmelding

Send en mail til SEGES Akademi (med dit navn, adresse og virksomhed) - så kontakter vi dig, når programmet er klar.


This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.
This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.

Er du interesseret?

Så send en mail til SEGES Akademi (med dit navn, adresse og virksomhed), og vi kontakter dig, når programmet er klar. Det er naturligvis helt uforpligtende for dig.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen