MENU
Samtale mellem konsulenter

Future Farmers

Vil du etableres som ejerleder eller være direktør i en landbrugsvirksomhed? Savner du et fasttrack eller en kickstart til din etablering eller karriere? Med udviklingsforløbet Future Farmers får du sat retning og skub på din karriere i landbruget.
Du arbejder med dig selv, din personlige strategi og dine mulige karriereveje som ejer eller direktør.

Udbytte

Udviklingsforløbet Future Farmers tager udgangspunkt i dine personlige styrker og udfordringer, hvorefter du får værktøjer til at bygge bro til dine ambitioner for fremtiden. Når du har gennemført forløbet, står du med en færdig køreplan for din fremtidige karriere, der tager udgangspunkt i både dig og branchens krav. Derudover får du mulighed for at præsenterer dine forretningsplaner og visioner for topfolk fra dansk landbrugs finansieringskilder.

Din profil

Du vil på sigt være virksomhedsejer. Du er målrettet som person og har et solidt økonomisk fundament. Du forventer at kunne etablere dig inden for en kort årrække og er som minimum uddannet virksomhedsleder fra en landbrugsskole eller et tilsvarende uddannelsesforløb.
Med Future Farmers på CV'et har vi som bank dokumentation for, at den kommende virksomhedsejer ikke bare er fagligt dygtig, men også ved hvad det kræver at drive en moderne virksomhed.
Michael Haahr Andersen, Jyske Bank

Indhold

 • Modul 1: Bliv klogere på dig selv
 • Modul 2: Bliv en bedre leder
 • Modul 3: Destination drømmeejendom
 • Ekstra modul: Personlig coaching
 • Modul 4: Forventninger og mindset hos finansieringskilder og investorer
 • Graduate Board: Præsentation og feedback

Læs mere om blandt andet indhold og datoer i kursusfolderen (pdf)

Undervisere

Forløbet gennemføres i samarbejde med SAGRO, som blandt andet bidrager til udvalgte dele af undervisningen med deres egne rådgivere.

 • Mogens Sparre
  Virksomhedsejer og underviser på Aalborg Universitet
  Mogens har en lang række uddannelser såsom EMBA, ph.d., HD og cand.merc. bag sig. Udover sit virke som direktør i Wise Mind er Mogens tilknyttet et forskningsprojekt på Aalborg Universitet inden for ledelse og organisationskultur, og han er underviser på både HD og cand.merc. uddannelserne. Han har med sin baggrund som smed og maskinmester en unik evne til at formidle kompliceret stof på flere niveauer.
 • Ivan Damgaard
  Chefkonsulent, SEGES
  Ivan har stor erfaring med strategi, forretningsudvikling, virksomhedsanalyse, risikostyring, BIG DATA og LifeTime Strategi®. Han har gennem de sidste to år særligt arbejdet med virksomhedsrådgivning målrettet generation-og ejerskifter med fokus på såvel forældre/sælger som næste generation/køber. Ivan har gennem 15 år været direktør for tre forskellige selskaber inden for produktion og eksport og har siden 2007 været tilknyttet SEGES.


Kursusinformation


Start:

 15. november 2017


Slut:

 22. marts 2018


Frist:

 23. oktober 2017


Pris:

27.500 kr. (ekskl. moms)

Læs mere i kursusfolderen (pdf)

Forløbet gennemføres i samarbejde med SAGRO.

For mere information kontakt

Ivan Damgaard
Ivan Damgaard
Chefkonsulent
Strategi & Vækst
T: +45 8740 5036

Interesseret i forløbet?

Så send en mail til Ivan Damgaard, chefkonsulent, SEGES

Luk

Start din søgning her

 • Søgning gav ingen resultater, prøv igen