MENU
Samtale mellem konsulenter

Temadag - ledelse for landmænd

Fokuser din ledelse og skab endnu bedre resultater. Deltag i SEGES’ temadag den 20. november 2018 og bliv inspireret til at udvikle dig som leder, så det kan ses på din virksomheds bundlinje.

Er du altid skarp på, hvilke strategiske og ledelsesmæssige udfordringer du står overfor, eller kunne du undertiden bruge et lille skub i den rigtige retning?

På temadagen møder du landmandskolleger, som deler ud af deres erfaringer som ledere, og indvier dig i, hvad der virker for dem. Du møder også rådgivere og specialister i strategi og ledelse fra DLBR og SEGES, som giver dig værktøjer til, hvordan du bedst tackler hverdagen som leder for din virksomhed og dine ansatte.

Hvad får du med dig?

Du får konkrete værktøjer med, som du kan bruge til at identificere den eller de strategiske eller ledelsesmæssige udfordringer, som din virksomhed står over for, og du får relevante værktøjer og metoder til rådighed, så du kan løse udfordringerne bedst muligt.

Hvem kan deltage?

Temadagen er for dig, der er mellemleder, driftsleder eller ejer af en landbrugs- eller fødevarevirksomhed. Hvad enten du er ung eller erfaren, får du udbytte af at deltage.

Sæt kryds i kalenderen

Programmet bliver endeligt fastlagt i oktober, men sæt kryds i kalenderen allerede nu. Temadagen afholdes den 20. november 2018.

Pris

330 kr. (ekskl. moms)

Temadagen er en del af projekt ”Fokuseret ledelse af landbrugsbedriften under hårde markedsvilkår”. Deltagelse er gratis. Prisen omfatter kun mad og drikkevarer, da dette ikke er dækket af projektet.

Sted

SEGES, Agro Food Park 15, 8200 Aarhus N.

Fokuseret ledelse

Temadagen afholdes i regi af SEGES’ projekt ”Fokuseret ledelse af landbrugsbedriften under hårde markedsvilkår” i løbet af 2018. Formålet med projektet er at styrke driftsledelsen markant ved at sikre, at den enkelte landmand kan identificere den eller de strategiske eller ledelsesmæssige udfordringer, som bedriften står over for og stille relevante værktøjer og metoder til rådighed, så udfordringerne bliver løst bedst muligt.

Uforpligtende tilmelding

Send en mail til SEGES Akademi (med dit navn, adresse og virksomhed) - så kontakter vi dig, når programmet er klar.


This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.
This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.

Er du interesseret?

Så send en mail til SEGES Akademi (med dit navn, adresse og virksomhed), og vi kontakter dig, når programmet er klar. Det er naturligvis helt uforpligtende for dig.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen