MENU
CRriskA
CRiskA

CRiskA

Overhold lovgivningen og forebyg ulykker, når du og dine medarbejdere arbejder med faremærket kemi.

Med appen CRiskA kan du nemt og hurtigt finde viden om, hvilke farer der er ved arbejdet med et faremærket kemisk produkt, og hvilke værnemidler, der skal anvendes. På den måde overholder du ikke bare lovgivningen, du forebygger også de ulykker, som kan opstå, når faremærket kemi ikke håndteres korrekt.

★★★ Agromek Stars! 

"CRiskA har givet arbejdsmiljøet et tiltrængt løft". Sådan skriver dommerpanelet ved Agromek Stars 2022 i sin ekspertbeskrivelse - og appen anderkendes dermed med hele tre stjerner og vurderingen som en Europanyhed!

Og ikke nok med det: CRiskA er også nomineret til en Agromek Award!
Vinderen findes tirsdag den 29. til Agromek.

Nem og tilgængelig viden om faremærket kemi

Med appen kan du hurtigt finde frem til, hvilke farer der er ved arbejdet med et faremærket kemisk produkt, og hvilke værnemidler, der skal anvendes. Det er nemt enten at scanne stregkoden på beholderen eller bruge appens søgefunktion. CRiskA indeholder også skabeloner, der kan bruges til at risikovurdere forskellige kemiske og biologiske processer.

Appen indeholder links til sikkerhedsdatabladene for hvert enkelt middel, så hvis uheldet er ude, er det let og hurtigt at finde ud af, hvordan det skal håndteres. Det er muligt at danne lister over virksomhedens kemiske produkter, så du har et overblik over, hvilke midler der på bedriften. 

Prøv CRiskA gratis

Du kan uden binding prøve CRiskA gratis i løbende + efterfølgende måned. Du skal blot bestille et abonnement, og opsige det inden den gratis periode er ovre, hvis du ikke ønsker at fortsætte med abonnementet.

CRiskA findes til både iOS og Android. 

Lovpligtig kemisk risikovurdering

CRiskA er en forkortelse af Chemical Risk Assesment, der betyder kemisk risikovurdering - en vurdering af, om den farlige kemi udgør en risiko for de ansattes sikkerhed og sundhed. Det er lovpligtigt at foretage en kemisk risikovurdering for virksomheder, hvor der arbejdes med faremærket kemi. CRiskA lever op til denne lovgivning. Alle appens data er hentet i midlernes sikkerhedsdatablade, og SEGES Innovation fører løbende tilsyn med rigtigheden af data.

Appen henvender sig primært til landbruget og landbrugets sideerhverv. Appen udvides dog gerne til andre virksomheders behov.

Hjælp os med at forbedre CRiskA og fortæl os, hvad vi kan gøre bedre. Send en mail til kundecenter@seges.dkSupport

Få vejledning til CRiskA via supportsiden eller få hjælp af vores kundecenter.

Kundecenter

T: +45 7015 5015
E: kundecenter@seges.dk

Gå til support

Den vigtige instruktion

Husk, det er vigtigt, at medarbejderne er instruerede i at bruge appen, og at de instruktioner, den giver, overholdes.
Se mere

Modtag nyhedsbreve om digitale løsninger

Hold dig opdateret med seneste nyt om SEGES Software produkter.
Tilmeld dig her
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen