MENU
Samtale mellem konsulenter
9. juni 2016

Med supervision får du svar på dine spørgsmål

På knap fem dage fik stort set alle regnskabsassistenter hos Jysk Landbrugsrådgivning supervision i DLBR summax. I 50 minutter fik den enkelte svar på sine spørgsmål og fif til, hvordan de kan optimere deres arbejdsgang. Udbyttet var stort både for de ansatte og deres kunder.
Supervision har en anden værdi end kurser
For Marianne Lerche-Simonsen, projektleder i DLBR summax hos Jysk Landbrugsrådgivning, var der slet ingen tvivl om, at supervision var næste skridt. For selvom assistenterne i Jysk Regnskab alle har været på kurser i DLBR summax, så brændte de ansatte inde med spørgsmål:

- På kurserne lærer assistenterne det generelle ved programmet, men supervisionen giver et helt andet og vigtigt udbytte, for her tager de udgangspunkt i deres egne kunder og kan stille de spørgsmål, der kan være svære at stille i plenum, begrunder Marianne Lerche-Simonsen. 

Selvom afdelingens superbrugere tidligere har hjulpet assistenterne med nogle af deres udfordringer, så var det hendes vurdering, det var bedre med en udefra.

- Det har været en succes, at de har arbejdet på de kunder, de har i hverdagen, hvor de har en udfordring med DLBR summax, mens der sidder en konsulent ved siden af, forklarer Marianne Lerche-Simonsen.

De ansatte fik svar på deres spørgsmål
Projektlederen oplever, at arbejdsprocessen med DLBR summax er blevet mere optimal for både assistenterne og deres kunder, fordi de ansatte fik svar på de usikkerheder, de har haft. Det kan en af Jysk Landbrugsrådgivnings assistenter, Tina Plagborg Lund, nikke genkendende til:

- Det var en rigtig god oplevelse, for jeg synes, det var rart, at jeg kunne stille mine egne spørgsmål og få svar på mine egne problemer. Jeg fik også mange fif med derfra, blandt andet en række genvejstaster, fortæller hun.

Gode råd til linkning
Tina Plagborg Lund var ikke den eneste, der fik et stort udbytte af supervisionen. Jurjen Hessels, en af SEGES’ konsulenter som udfører supervision, forklarer, at assistenterne ofte efterspørger fif til en mere gnidningsfri arbejdsgang ved sammenkobling af posteringer med bilag – også kaldet linkning. 

For at forbedre arbejdsgangen her, er det vigtigt at udnytte de forskellige muligheder systemet giver. Han råder assistenterne til at prøve disse fif efter indlæsning af bankfilen:

  1. Start med at få ryddet op i BS posteringerne (tryk F5 og søg på *BS*), hvor der linkes til alle de posteringer, der kan linkes her. 
  2. Fremsøg posteringer der mangler link (tryk F5 og søg på betalingsart 2 + bilagsnummer 0). 

Hvis I, ligesom Jysk Landbrugsrådgivning, vil have flere fif og optimere jeres arbejdsgang med DLBR summax til fordel for både jer og jeres kunder, så kontakt SEGES Akademi for flere informationer, så skræddersyr vi et program til jer.

Kurser i DLBR summax

Vil du vide mere om mulighederne for kurser i DLBR summax, så læs mere her

Vi skræddersyer kurserne til netop jeres behov.

This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.
Kirstine Simoni Faurholt
Kirstine Simoni Faurholt
Afdelingsleder
Marketing & Fagkommunikation
T: +45 8740 5167
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen