MENU
Samtale mellem konsulenter

En stjerne til  SEGES Akademi

Agromek har tildelt SEGES Akademi en stjerne for vores nye lederuddannelser til landmænd.
Agromek har tildelt SEGES Akademi 1 stjerne
Agromek har tildelt SEGES Akademi 1 stjerne

SEGES Akademi har i de seneste år haft fokus på landmænds kompetencer inden for ledelse, strategi og forretningsudvikling. Flere af de videreuddannelser, vi nu tilbyder til landmænd, er med ECTS-point og officielt anerkendte eksamener på akademiniveau. Agromek-stjernen tildeles nye produkter, og SEGES Akademi har netop modtaget stjernen, fordi der ikke tidligere har været tradition for, at landmænd deltager i længerevarende kurser med eksamen.

Agromek har gennem de sidste 40 år samlet leverandører, kunder og samarbejdspartnere inden for landbrugsindustrien med målet om at diskutere branchens seneste tendenser, skabe netværk, indgå handler og udveksle viden. Hver gang inden messen afholdes, uddeler Agromek stjerner til de udstillere, som kommer med nye, innovative produkter, og SEGES Akademi er altså blandt de 128 udstillere, som denne gang har fået en stjerne.

I år deltager flere end 500 udstillere på messen, heriblandt videnscentre, rådgivningshuse og virksomheder, som alle har fokus på den nyeste teknologi, maskiner eller andet udstyr, der kan hjælpe landmændene i ind- og udland med at forbedre effektiviteten eller lette deres arbejde i hverdagen.

Du kan møde uddannelseskonsulenter fra SEGES Akademi under hele Agromek fra den 29. november til 2. december på SEGES' stand (nr. H6040).


For mere information

Karen Tegllund
Karen Tegllund
Chefkonsulent, kompetenceudvik
SEGES Akademi
T: +45 8740 5107
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen