MENU
Samtale mellem konsulenter
1. december 2017

"Uddannelse har gjort mig til en bedre leder"

Sådan fortæller 28-årige Kasper Mejnertsen, der kan skrive familiefar, virksomhedsleder og nu også en akademiuddannelse i ledelse på CV'et.

I løbet af de sidste fem år har Kasper Mejnertsen været på skolebænken over flere omgange. Han har nemlig taget en akademiuddannelse i ledelse.

Det har givet ham viden, netværk og fornyet ro i sit arbejde som leder hos det familieejede "Mejnerts Landbrug" på Vestsjælland.  

Mere rolig og velovervejet

I dagligdagen kan Kasper Mejnertsen mærke, at han har ændret sig som person efter, at han er blevet klogere på ledelse, strategi og psykologi. 

"Medarbejderne omkring mig siger, at jeg er blevet mere rolig og gennemtænker tingene noget mere," siger han.

"Det er vigtigt for mig, fordi det smitter af på mine medarbejdere og deres arbejdsglæde. Uddannelsen har derfor givet mig erfaring, der gør, at jeg er en bedre leder."  

Netværk med ligesindede 

Kasper Mejnertsen har også fået et værdifuldt netværk gennem uddannelsen.

"Det er fantastisk at møde ligesindede indenfor landbrug. Vi har en dyb fortrolighed med hinanden og hjælper hinanden," uddyber han. 

"Derudover er det en fordel, at der er tid mellem undervisningen, så man kan reflektere og bruge de nye værktøjer i hverdagen, mens undervisningen står på."

Medarbejderne omkring mig siger, at jeg er blevet mere rolig og gennemtænker tingene noget mere.
Kasper Mejnertsen

En voksende virksomhed

Fremtiden for Kasper Mejnertsen byder på endnu mere fokuseret arbejde med at drive Mejnerts Landbrug, der bliver større og større. Virksomheden er nemlig vokset fra 900 til 1300 ha på et år.

Og Kasper Mejnertsen er ikke afvisende over for at tage en tur på skolebænken igen i fremtiden. 

"Jeg vil klart anbefale andre at tage en akademiuddannelse, hvis de kan se, at det giver værdi for deres virksomhed," afslutter han. 

Se din virksomhed med andre øjne

Dan Cort Jørgensen, chefkonsulent hos Erhvervsakademi Aarhus, har undervist Kasper Mejnertsen i flere fag. Han forklarer, at Kasper er dygtig til at kombinere teorier og modeller fra lederuddannelsen. 

"Kasper har et solidt fokus på sin virksomhed og daglige drift. Han formåede at gå hjem og gøre netop det, som vi snakkede om i undervisningen." 

På den måde bliver du trænet i at se dine medarbejdere og din virksomhed med andre øjne, så du får bedre resultater.

"Med uddannelsen får du et fundament for at blive en dygtig leder, fordi du får indsigt i den måde, du ser dig selv på. Med andre ord bliver du bedre til at se dine muligheder for udvikle god ledelse i din virksomhed. For eksempel med emner som motivation, kommunikation, planlægning, team-forståelse," forklarer Dan Cort Jørgensen. 


For mere information kontakt

Elin Aarestrup Sørensen
Elin Aarestrup Sørensen
Konsulent, Uddannelse
SEGES Akademi
T: +45 8740 5047

Lyder uddannelsen som noget for dig?

På akademiuddannelsen får du undervisning udgangspunkt i din hverdag.

Du får derfor værktøjer til dine egne ledelsesmæssige udfordringer i landbruget.

Læs mere om uddannelsen her.

 

Akademifag, du kan tage lige nu

Se fagene her.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen