MENU
Samtale mellem konsulenter
26. september 2016

Landbruget er en krævende virksomhed

For mange landmænd lyder strategi og forretningsudvikling banalt, og der kan være tendens til at undervurdere den betydning, som strategiske kompetencer og ledelsesforståelse har for forretningen.
Masterclass i strategi og forretningsudvikling giver dig strategiske kompetencer og stærk ledelsesforståelse.
Masterclass i strategi og forretningsudvikling giver dig strategiske kompetencer og stærk ledelsesforståelse.
Per Kristensen, virksomhedsrådgiver hos Patriotisk Selskab og facilitator på kurset Masterclass i strategi og forretningsudvikling, påpeger dette problem og fortæller, at det er paradoksalt, hvordan landmænd i dag driver store virksomheder, men ofte ikke har styr på værktøjer omkring planlægning og implementering af strategier og forretningsudvikling. 

Strategisk forståelse skaber grobund for forbedringer og innovation

En udvidet forståelse for forretningsudviklingen og strategien skaber gennemsigtighed, og mange af deltagerne på kurset ser denne gennemsigtighed som en mulighed for at forbedre virksomheden og tænke i nye baner. 

Dette genkender proprietær og tidligere kursist, Lars Henrik Schandorff. Han udtrykker, at kurset sætter nogle tanker i gang, der måske har ligget og ulmet under overfladen. Han fortæller, at hans egen forståelse for forretningsstrategi har hjulpet ham til at se sin virksomhed fra nye vinkler.  


”Man får hævet sig op og set sin bedrift i et helikopterperspektiv, og dermed ser man nye potentialer”, forklarer han.  

Træn din strategiske forståelse

”Landmænd har historisk set altid haft et stort fokus på effektiviteten i produktionen, hvilket selvfølgelig fortsat er væsentligt for deres virksomhed. Det er bare vigtigt, at de også begynder at tænke mere strategisk: At tænke på deres kunder, på markedet og på i hvilken retning virksomheden skal bevæge sig”, forklarer Per Kristensen.

Han sammenligner strategisk tænkning med en muskel, som skal trænes og holdes ved lige, og han pointerer, at det derfor vil gavne landmanden, hvis han formår at give sin strategi den tid og omtanke, som den kræver.

Ønsker du et større overblik over dit landbrugs forretningsområder og mere kompetent strategisk ledelse? SEGES Akademis Masterclass i strategi og forretningsudvikling er nu åbnet for tilmelding. Læs mere i boksen til højre.

For mere information kontakt

Kirstine Simoni Faurholt
Kirstine Simoni Faurholt
Afdelingsleder
Marketing & Fagkommunikation
T: +45 8740 5167

Kontakt hos Patriotisk Selskab

Per Kristensen
Virksomhedsrådgiver

T: +45 6315 5486
E: pkr@patriotisk.dk


Kurset er for dig, som

  • vil have et stærkt strategisk fundament at lede din virksomhed ud fra
  • ønsker håndgribelige værktøjer, der kan anvendes på daglig basis
  • vil opbygge din strategi ud fra bl.a. SWOT-analyse, strategiske mål, rollefordeling og projektplaner 
  • vil arbejde strategiske med implementering.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen