MENU
Græssende heste

Sekretariatet

SEGES Heste har et kompetent bagland i Landsudvalget for Heste.

Landsudvalget består af de 31 avlsforbund, der tilsammen udgør den organiserede danske hesteavl. SEGES fungerer som sekretariat for Landsudvalget for Heste og hjælper i den forbindelse også avlsforbundene.

En af de væsentligste opgaver for sekretariatet er samspillet med myndighederne på vegne af Landsudvalgets medlemmer. Landsudvalgets medlemmer giver løbende input til SEGES, som så arbejder på, at aktuelle aspekter af hesteholdet bliver prioriteret af myndighederne.

I SEGES samler vi erfaringer fra hestefolkets hverdag og bruger dem i vores samspil med myndighederne for hele tiden at forbedre rammerne for hesteholdet.

Ny viden og vejledning

En anden væsentlig opgave for sekretariatet er formidlingen af nyeste viden og vejledning i hverdagen med heste. Det gør vi blandt andet ved at forsyne hjemmesiden Hestekontoret.dk og Facebooksiden SEGES Heste med ny viden og vejledning, hvilket gør siderne ganske velbesøgte. Derudover udsender vi jævnligt nyhedsbreve til avlsforbund og andre interesserede og tilbyder fagpressen artikler til de trykte medier.

Vil du vide mere?

Kontakt en medarbejder i SEGES Innovation.


Jørgen Kold
Jørgen Kold
Chef, Heste
Heste
T: +45 8740 5460

Find os på

Facebook SEGES Heste

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen