MENU
Køer i stald

Total tværfaglig rådgivning af slagtekalveproducenter

TTR er et tværfagligt rådgivningskoncept, der er skræddersyet til slagtekalveproducenter.

Som slagtekalveproducent kan du få sparring fra de mest kompetente rådgivere baseret på de behov og udfordringer, der findes i netop din besætning. Ved hjælp af et tværfagligt samarbejde sikres, at der skabes et stærkt fagligt fundament for anbefalingerne til, hvordan DU kan forbedre din bundlinje.

Hvis du bestiller et forløb som en af de 5 første slagtekalveproducenter, får du 50 % rabat på det indledende møde.

Slagtekalveproduktionen skal være mere rentabel

TTR er resultatet af Task Force Kalves fjerde anbefaling til, hvordan kalveproduktionen kan blive mere rentable. 

TTR kan hjælpe dig med at

  • Definere dine mål og ambitioner
  • Definere din strategi
  • Skabe din vej til målet

TTR vil kort sagt hjælpe dig med at optimere din besætnings sundhed, produktion og økonomi.

Hvem indgår i TTR-teamet?

TTR-teamet består af et frivilligt og uvildigt fællesskab af dyrlæger, slagtekalverådgivere, forskere samt strategi- og lean-konsulenter. TTR samarbejder med besætningens øvrige rådgivere for at opnå det bedst mulige resultat. 

Sådan foregår et rådgivningsforløb

Et TTR-forløb vil ofte starte med en henvendelse fra dig som slagtekalveproducent til en rådgiver tilknyttet TTR. Sammen aftaler I en dato for et indledende møde, hvor besætningens ejer/driftsleder, dyrlæge og rådgiver typisk også vil deltage. 

På det første møde bliver besætningens problemstillinger kortlagt, og sammen udpeger vi de tre indsatsområder, der skal arbejdes videre med – typisk over en periode på 12 måneder. Samtidig sættes det TTR-team, som skal deltage i rådgivningen i netop denne besætning, og der udpeges en tovholder. Tovholderens rolle er løbende at holde styr på proces, resultater mv. Det bliver også aftalt, hvilke rådgivningsydelser, der indgår i aftalen, og hvad den endelige pris er for forløbet.

I forløbet vil der typisk indgå nogle opfølgende rådgivningsbesøg med en til flere medvirkende fra TTR-teamet. Nogle møder vil foregå i besætningen, andre gange vil rådgiverne holde virtuelt møde med nøglepersoner fra bedriften.

Kom i gang med et rådgivningsforløb

Prisen for et rådgivningsforløb fastsættes ud fra den enkelte bedrifts behov. 

For spørgsmål eller for at bestille et indledende møde, kontakt da specialkonsulent Per Spleth på psp@seges.dk eller tlf.: 8740 5301

 


Per Spleth
Per Spleth
Specialkonsulent
Sundhed & produktion
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen