MENU
Konsulent arbejder ved computeren

Om Økonomi & Virksomhedsledelse

Det kan siges meget kort: Vi er landbrugets ressourcecenter på alle de kompetencer, en virksomhedsleder har brug for i dag. 

Det kræver et utal af kompetencer at drive en virksomhed. En virksomhedsleder skal have generel viden om blandt andet skat, jura, miljø, økonomistyring, finansiering, strategi og ledelse for at kunne træffe beslutninger, der sikrer en succesfuld drift. 

Det samme gør sig gældende i landbrugserhvervet. Det er også en kompleks opgave at drive en landbrugsvirksomhed og at klare alle de produktions- og forretningsmæssige udfordringer, som hverdagen bringer.

Her kommer vi ind i billedet. I samarbejde med de lokale rådgivere står vores medarbejdere til rådighed for landmændene med rådgivningsydelser, værktøjer, analyser, ny viden og sparring. 

Vi vil også gerne tilbyde vores rådgivningsydelser til din virksomhed.

Vi arbejder hele tiden på at understøtte landmanden i arbejdet som virksomhedsleder ved at spotte nye muligheder, udvikle værktøjer, udarbejde analyser og opsamle og formidle ny viden.
Torsten Gruhn, chefkonsulent i Erhvervsøkonomi

Vi har en bred palet af faglige kompetencer

Vi har kompetencer på alle de fagområder, hvor en landbrugsvirksomhed – og enhver anden virksomhed – i dag udfordres på sin konkurrenceevne og sin levedygtighed. 

På områderne økonomi, ledelse og strategi tilbyder vi rådgivningsydelser i form af erhvervsøkonomiske data og analyser, revision og regnskab, strategi og forretningsudvikling samt finansiering.

Vores medarbejdere kan yde sparring på alle disse fagområder, tilbyde rådgivning, udarbejde analyser eller stille op som oplægsholdere ved konferencer eller kongresser.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med vores rådgivningsydelser, og se, hvem du kan kontakte for at høre mere om mulighederne.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen