MENU
Konsulent arbejder ved computeren

Formue- og investeringsstrategi

SEGES Finans & Formue tilbyder uvildig finansiel rådgivning og sparring på ekspertniveau.

Har du brug for overblik over gælden i din virksomhed? Behov for at skaffe nødvendig kapital? Eller ønsker du at sikre en optimal sammensætning af aktiverne i din virksomhed? SEGES Finans & Formue kan levere rådgivning, som forbedrer dit finansielle udgangspunkt.

Vi tilbyder rådgivning inden for finansiering og formue, derivater, herunder swap, samt aktier og obligationer.

Gennem rådgivning og sparring med os får du overblik over, hvordan du bedst muligt sammensætter din finansiering. Vi sætter os ind i din låneporteføljes følsomheder og risici og præsenterer dig for, hvilke muligheder, fordele og ulemper der er i alternative løsninger.

Vi tilbyder også en gennemgående formue- og investeringsrådgivning, som giver dig en plan for, hvordan du bedst muligt forvalter formuen i din virksomhed og fastlægger en strategi for en tryg fremtid.

Vi yder også rådgivning til landmænd, men altid i samarbejde med de lokale rådgivere.

SEGES Finans & Formue har gennem en årrække leveret rådgivning og sparring inden for finansiering, investering og formue.

Sådan kan vi hjælpe dig

Har du brug for rådgivning om finansieringsdelen i din virksomhed, kan vi tilbyde dig et finansieringstjek eller en finansstrategi. På formueområdet rådgiver vi med udgangspunkt i en formue- og investeringsstrategi.

Med et finansieringstjek giver vi dig et unikt overblik over gælden i din virksomhed og tilbyder dig ekspertrådgivning og forbedringsforslag til, hvordan du kan optimere din rente-, valuta- eller refinansieringsrisiko. Vores rådgivning tager naturligvis højde for din risikovilje og -evne på baggrund af en samlet vurdering af din virksomheds portefølje.

Når vi udarbejder en uvildig finansstrategi for dig, afdækker vi dine behov for finansiering og fremskaffelse af kapital. Du får en handlingsplan, der sikrer optimal styring af både nuværende og fremtidig gæld – også hvis der sker ændringer i dine rente- og valutaforhold.

Ønsker du at sikre dig en optimal sammensætning af dine aktiver, og dermed også det bedst mulige risikojusterede afkast af din formue, er det en formue- og investeringsstrategi, vi tilbyder dig.

Alt er skræddersyet til præcis din risikovillighed, dine afkastkrav samt din investeringshorisont og tager udgangspunkt i din samlede balance.

Vil du vide mere?

Kontakt en medarbejder i SEGES.

Kenneth Kjeldgaard
Kenneth Kjeldgaard
Specialkonsulent
SEGES Finans & Formue A/S
T: +45 8740 5115

SEGES Finans & Formue er godkendt af Finanstilsynet til at yde finansiel rådgivning.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen