MENU
Bigballer på mark

Om Planter & Miljø

Vi er et innovationscenter, og vi arbejder med alt i det åbne land. Planteproduktion, natur, miljø, arbejdsmiljø og energi. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vores medarbejdere har en stor viden på alle områder og leverer viden, rådgivning og service til erhvervet. Vi arbejder på at udvikle og forbedre dyrkningssystemer og metoder og har et tæt samarbejde med hinanden, de andre faglige afdelinger på SEGES Innovation og de øvrige virksomheder i Agro Food Park. De tværfaglige løsninger, hvor hele bedriften tænkes med, er til stor gavn for landbruget.

Vi deltager i en lang række udviklingsprojekter og har tæt kontakt med forskere, planteforædlere, lokale rådgivere, landmænd, virksomheder og andre aktører. Desuden har vores eksperter et stort netværk til forskere og rådgivere i udlandet og deltager i internationale konferencer og forskningsprojekter.

Vi har et godt overblik over planteproduktionen og dens udfordringer i hele landet via vores samarbejde med rådgivningsvirksomheder inden for landbruget og projekter med landmænd. 

Vi er initiativrige og er ofte dem, der samler trådene, når der skal iværksættes nye tiltag i planteproduktionen eller i det åbne land.

Vi har en bred palet af faglige kompetencer

Vi holder en række seminarer og møder for landmænd, rådgivere, forskere og virksomheder, hvor vi fortæller om den nyeste viden om planter, natur, miljø og planlægning i det åbne land og i fællesskab finder nye løsninger.

Vi er også i dialog med kommunernes miljøfolk, styrelser og andre myndighedspersoner for at skabe gode betingelser for landbrugsproduktionen, og vi har gode relationer til myndigheder og samfund.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen