MENU
It i marken

It til planteproduktionen

Vores programmer er udviklet i tæt samarbejde med de faglige eksperter. Det er en styrke, der er unik for os – og giver os en førende rolle på markedet

Vi udvikler it-programmer, som rådgivere og landmænd kan bruge til planlægning, registrering, optimering og dokumentation af planteproduktionen. De senere år har vi suppleret med apps - blandt andet Kemitjek og Farmtracking.

Vi har udviklet Mark Online, som i dag rummer informationer om cirka 90 procent af de danske marker. Filosofien er, at en information kun skal indtastes én gang, hvorefter både landmanden, medhjælperne og rådgiverne kan se og bruge den. Konceptet er unikt og enestående – også i international sammenhæng.

Vi står for Middeldatabasen, som indeholder alle oplysninger om planteværnsmidler og Planteværn online. Her kan landmanden få et svar på, om der er behov for at sprøjte marken, ved at indtaste oplysninger om blandt andet afgrøden, vækststadie, sygdomme, skadedyr og ukrudt.

Det er godt at kunne høste høje udbytter i marken, men det, der virkelig tæller, er dækningsbidraget, når udgifterne til gødning, sprøjtemidler, maskiner og arbejde er trukket fra. Vi gør derfor meget ud af at indlægge økonomiske betragtninger, når vi præsenterer resultater fra vores forsøg.

Vi har udviklet Mark Online, som rummer informationer om cirka 90 procent af de danske marker.

Sådan kan vi hjælpe dig

Vi følger prisudviklingen for planteprodukter tæt og udarbejder prognoser og produktions- og driftsøkonomiske analyser. Vi laver også en række beregninger for totaløkonomien på forskellige bedriftstyper og bedriftsstørrelser. Risikostyring er et vigtigt område.

Vi udarbejder desuden redskaber, som rådgivere og landmænd kan bruge til at optimere økonomien i planteproduktionen i forhold til de aktuelle forhold på bedriften. For eksempel til at vurdere, om det kan betale sig at så om, eller hvor meget afstanden til marken indvirker på økonomien.

Vi hører gerne om dine ideer til udvikling af it-programmer.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen