MENU
Landmand og konsulent kigger på korn

Om SEGES Forlag

SEGES Forlag udgiver lærebøger, opgavehæfter og andre undervisningsmaterialer til jordbrugets uddannelser. På Forlagets læringsportal kan lærerne hente illustrationer, figurer, videoer m.m. som supplement til bøgerne.

Vi producerer desuden hånd- og fagbøger til f.eks. landmænd og landbrugskonsulenter, og i samarbejde med Danmarks Jægerforbund udgiver vi undervisningsmaterialer til jagttegnsaspiranter.

Historien kort fortalt

I 1996 blev Landbrugsforlaget etableret som afløser for forlaget ved Landbrugets Informationskontor (LIK), og har således rødder tilbage til LIK's tilblivelse i 1953. Frem til 1989 var undervisningsmaterialet et løsbladsystem på ca. 1.600 sider, men fra fra 1989 blev materialet udgivet i bogform.

Siden 1. januar 2015 har vi heddet SEGES Forlag, fordi det daværende Videncentret for Landbrug, som Landbrugsforlaget var en del af, og Videncenter for Svineproduktion sluttede sig sammen til én virksomhed under navnet SEGES, nu SEGES Innovation. På den måde sikrer vi, at bøgerne produceres og kvalitetssikres i et miljø med mange forskellige landbrugsfaglige kompetencer.

Hvor er vi på vej hen?

Vi tror på, at bogen har en fremtid, men vi udvikler os konstant på den digitale front, så undervisningsmaterialerne kan matche tidens krav. 

Kontakt

Har du spørgsmål eller ideer til nye udgivelser, kan du ringe eller skrive til os.

T: +45 8740 5501

E: forlag@seges.dkLene Overgaard Bruun
Lene Overgaard Bruun
Forlagschef
Education
T: +45 8740 5515

Find os på

Facebook SEGES Forlag

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen