MENU
Landmand og konsulent kigger på korn

MMArbejdsmiljø

MMArbejdsmiljø består af en række øvelser, der forbereder eleverne på det fysiske arbejde i landbruget. Ved at bruge elementer fra kampsporten Mixed Martial Arts (MMA) træner eleverne styrke, teknik, reaktioner og balance.

I kampsporten Mixed Martial Arts skal man forsøge at kontrollere sin modstander og være forberedt på pludselige modtræk og fald. Brydning handler om balance og styrke, så eleven bliver bedre i til at håndtere dyrene og de pludselige hændelser, arbejdet kan medføre. 

I MMA handler det om at vinde over en levende modstander men samtidig undgå alvorlige skader. Derfor er det vigtigt at kunne løfte og gribe korrekt i en uforudsigelig og bevægelig byrde, uden at give køb på hastighed eller kontrol. Det har vi oversat til øvelser, der forbereder eleverne på de mange uforudsigelige løft og bevægelser, der er i en travl dagligdag, og der er i øvelserne fokus på netop at gøre tingene rigtigt, uden at give køb på hastigheden, da teknikkerne ellers hurtigt bliver glemt i en presset arbejdssituation. 

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen