MENU
Køer

En RISE-analyse foregår i 6 trin

Hvordan går du fra at tale overordnet om bæredygtighed til at gøre konkrete ting, der har effekt på bæredygtigheden på din bedrift? Svaret er en RISE-analyse, der giver dig håndgribelige anbefalinger til at gøre en forskel.
Når du har bestilt en bæredygtighedsanalyse, foregår analysen i 6 trin som beskrevet nedenfor. Dataindsamlingen forudsætter, at du har givet fuldmagt til indhentning af data om din bedrift.
Indsamling af data

1. Indsamling af data

Der hentes data fra Mark Online, CHR-registret, Sprøjtejournal, driftsregnskab, gødningsregnskab og Ø90. 
Præsentation

4. Præsentation

Du får bæredygtighedsrapporten præsenteret, og resultaterne diskuteres sammen med RISE- konsulenten. Besøget varer typisk 1 time.
Besøg og interview

2. Besøg og interview

Øvrige informationer til analysen indhentes under et besøg af den certificerede RISE-konsulent. Besøget varer typisk 3-4 timer.


Handlingsplan

5. Handlingsplan

Dernæst udarbejder konsulenten sammen med dig en handlingsplan. Planen giver dig konkrete bud på bæredygtighedstiltag, der kan implementeres på din bedrift.
Handlingsplanen udarbejdes ved samme besøg, som præsentationen af bæredygtighedsrapporten.
Analysearbejde

3. Analysearbejde

Den certificerede RISE-konsulent analyserer alle de indsamlede data og udarbejder en bæredygtighedsrapport for bedriften.
Opfølgning

6. Opfølgning

Hvis du har valgt RISE STANDARD eller ABONNEMENT, så følger RISE-konsulenten efter en aftalt periode op på, hvordan det er gået med at igangsætte bæredygtighedstiltagene på din bedrift. Besøget varer typisk 1-2 timer.
Vi har fået mange gode indspark fra RISE-rådgiverne. Det har været en øjenåbner for os - og jeg kan kun anbefale RISE til andre.
Jørgen Nødgaard Hansen, landmand

Bæredygtighed måles på 10 fokusområder

Bæredygtighedsanalysen er en omfattende gennemgang og vurdering af hele din bedrift med fokus på bæredygtighed. En RISE-analyse måler konkret på disse 10 fokusområder:

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen