MENU
Hånd med plante

Vælg BASIS, STANDARD eller ABONNEMENT

Prisen for en bæredygtighedsanalyse med RISE afhænger af, hvilke behov du har.

Priser på bæredygtighedsanalyse

Priserne i tabellen er vejledende. Den endelige pris aftales med den RISE bæredygtighedskonsulent, som udfører analysen.

BASIS

Med RISE BASIS får du en RISE-bæredygtighedsanalyse og en -bæredygtighedsrapport. Du får bæredygtighedsrapporten præsenteret og resultaterne diskuteres sammen med RISE konsulenten.  

Efterfølgende udarbejder konsulenten i samråd med dig, og evt. også andre fagkonsulenter, en handlingsplan med konkrete bud på bæredygtighedstiltag, som kan implementeres på din bedrift. 

Læs mere om, hvordan RISE-analysen foregår

STANDARD

Med RISE STANDARD får du ud over bæredygtighedsanalysen, -rapporten og handlingsplanen, også en opfølgning fra RISE konsulenten.

Efter en aftalt periode følger RISE konsulenten op på, hvordan det er gået med at igangsætte bæredygtighedstiltagene på din bedrift, og hvordan du bedst fortsætter arbejdet.

ABONNEMENT - Skaber mest værdi for din bedrift

RISE ABONNEMENT er den mest solgte RISE løsning, og samtidig er det også den, der skaber mest værdi for din bedrift. 

Med et RISE ABONNEMENT sikrer du, at din bedrift hele tiden har den nyeste viden og redskaber til at øge bæredygtigheden af din landbrugsproduktion.

Et RISE ABONNEMENT inkluderer et opfølgningsbesøg hvert år, hvor analysen og handlingsplanen gennemgås og opdateres. Samtidig laves der hvert 3. år nye beregninger for de tiltag, der har været udvalgt i handlingsplanen. 


RISE har givet mig en plan, som kan følges eller afviges, og med rapporten i hånden har det været nemmere at få hul igennem til banken, fordi rapporten er så gennemarbejdet.
Arne Juel Jensen, landmand

Mulighed for tilvalg

RISE kan udvides med en ekstra dybdegående analyse inden for klima – det kalder vi for RISE+. Klimaudledningen fra bedriften beregnes på produktniveau, og det undersøges bl.a., hvordan klimaaftryk fra foder, gødning m.v., som du importerer til din bedrift, påvirker dit klimaaftryk. Med RISE+ får du et ekstra indblik i, hvor du kan sætte ind, for at mindske din bedrifts klimaaftryk.

RISE+ kan tilkøbes til RISE STANDARD og til RISE ABONNEMENT. Den vejledende pris er 2.500 kr., men den endelige pris aftales individuelt med den bæredygtighedskonsulent, som udfører beregningerne.


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen