MENU
Dashboard - topbanner

Kom godt i gang med dashboardet

Her kan du få vejledning i, hvordan du kommer godt i gang med at bruge dashboardet.

Introduktionsvideoen fortæller dig om dashboardet, og hvordan det fungerer. Videoen introducerer dig til, hvad de enkelte kort indeholder, hvilke muligheder du har for at dykke ned i dine nøgletal, og hvordan du designer dit dashboard, så det passer til dine styringsbehov.


Du finder også en skriftlig vejledning, der introducerer dig til indholdet i dashboardet. Vejledningen gennemgår, hvad de enkelte kort betyder, og du får forklaret, hvad tallet i de enkelte kort indeholder, så du har en idé om, hvor du skal sætte ind, hvis du vil påvirke de enkelte nøgletal. 

Vejledningen giver dig også et indblik i, hvor dataene i dashboardet kommer fra, og den tager dig omkring de enkelte funktioner i dashboardet. Vejledningen beskriver også, hvilke krav det stiller til dig og dit rådgiverteam, når du bruger dashboardet, så du sikrer, at du får det fulde potentiale ud af dashboardet.

Du finder vejledningen online og i en printvenlig version

Vi anbefaler, at du læser vejledningen eller ser introduktionsvideoen, inden du går i gang med at bruge dashboardet.Vibeke Hjorslev Rasmussen
Vibeke Hjorslev Rasmussen
Specialkonsulent
Erhvervsøkonomi
T: +45 8740 5112


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen