MENU

#DerforDigital - hvorfor er DU digital?

Hvad stoler du mest på, når du tager beslutninger i stalden eller i marken – din mavefornemmelse eller din smartphone? Måske er det en kombination? Måske har du rykket dig over de seneste år og stoler nu mere på din smartphone, end du tidligere har gjort?

#DerforDigital er en bevægelse, der skal hjælpe dig med at svare på ovenstående spørgsmål – og vise hele landbruget, hvorfor det giver værdi at være digital som landmand.

Brug hashtagget, når du på sociale medier fortæller om, hvorfor det giver værdi for dig at bruge digitale værktøjer i landbruget. 

Værdi af at være digital som landmand:

  • Mere effektiv drift
  • Kvalificeret støtte til at træffe (svære) beslutninger om fremtiden
  • Motivere medarbejderne
  • Afsæt for dialog med rådgiveren

SEGES tilbyder en lang række digitale produkter til dig som landmand, men #DerforDigital skal ikke nødvendigvis handle om de produkter – det handler om tanker, følelser og holdninger til det at arbejde digitalt som landmand.

Hop med på bevægelsen - #DerforDigital

Martin Rohde Andersen, markmand, Skovlygaard Agro

- Erfaringer har vist mig, at jeg lige så godt kan stole på min mobiltelefon først som sidst. De digitale værktøjer hjælper mig til at finjustere og få det bedste ud af hver en detalje.Anders Kappel, ejer, Brunshøjgård I/S

- Det vigtigste er, at vi kigger på dyrene og ser, om de har det godt. Men de tal, vi kan trække ud af vores data, det er dem, vi skal tage udgangspunkt i og agere ud fra, for data lyver aldrig.

Karina Bjørn
Karina Bjørn
Afdelingsleder
Marketing & Fagkommunikation
T: +45 8740 5117
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen