MENU

Future Farming

I Future Farming spotter og undersøger vi trends inden for landbrug, fødevareproduktion og forbrugeradfærd, som vurderes at få betydning i fremtiden - og som dermed vil skabe et sundt forretningsgrundlag for landmanden i årene, der kommer. I Future Farming forsøger vi at se 5-15 år ud i fremtiden. 

Forskning af frø

Baggrund

Dansk landbrug og fødevareklyngen har en stærk og vigtig position i verdens fødevareforsyning. Denne position er skabt gennem idékraft og modet til at gå nye veje. Vi ønsker at udvikle denne position, så derfor følger vi de pionerer, som giver sig i kast med nye dyrkningsmetoder, andre afgrøder, produktion med alternative dyr, anvendelse af de nyeste teknologier og en dedikeret omstilling til en mere bæredygtig produktion.   

Organisering

Til at understøtte opgaven samt sikre inspiration og retning er der nedsat et kompetent Advisory Board. Medlemmerne hjælper os til at vurdere de mange trends, der opstår på kryds og tværs af markeder, teknologier og globale dagsordener. Og som deres vigtigste opgave, beskriver de indsatsområder for landmandens fremtidige forretning.

Mød os

Future Farming deltager ved Udviklingschef Jakob Lave og Chefkonsulent Søren Bisp i events, workshops og konferencer, hvor fremtiden er på dagsordenen.

Vi hører gerne fra dig

Er du en stemme i fremtidens landbrug eller fødevareproduktion, arrangerer du et event eller har du en spændende idé, så hører vi gerne fra dig. 

Ved at mødes bliver vi sammen klogere på fremtiden, så tøv ikke med at kontakte os.  

Søren Bisp
Søren Bisp
Chefkonsulent
Future Farming
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen