MENU
Økologisk landskab

Økologikongres

På Økologikongres bliver du opdateret med den nyeste viden og de vigtigste, aktuelle værdidebatter med udgangspunkt i økologiens grundprincipper.

Hvem er indlægsholderne, og hvad taler de om?

På kongressen samler vi en lang række af spændende landmænd og øko-aktører på tværs af faggrænser fra både ind- og udland til at holde indlæg. Kongressen byder på mange forskellige mødeformer; fra store fælles plenummøder til mindre workshops, hvor der er tid til debat og fælles refleksion. Emnerne på kongressen spænder vidt fra holistisk afgræsning og udfasning af konventionel gødning til nye forbrugertendenser.

Hvem deltager?

Økologi-Kongressen henvender sig til landmænd, rådgivere, forskere, køkkenledere, organisationer, myndigheder og ansatte i virksomheder, der arbejder med økologiske produkter.

Hvor og hvornår afholdes kongressen? 

Den næste kongres afholdes den 20.-21. november 2019 i Vingsted Hotel og Konferencecenter.. 

Arrangør

SEGES Økologi, Økologisk Landsforening og Landbrug & Fødevarer har en samarbejdsaftale om økologi-kongresser i Danmark, der betyder, at vi har forpligtiget os til at arrangere økologi-kongresser. De tre parter gennemfører kongressen i tæt samarbejde med ICROFS og Foreningen for Biodynamisk Jordbrug.

SEGES Økologi er kongressekretariat. Vi har varetaget arbejdet med kongressekretariat i en række år.

 

Læs mere om Økologi-Kongressen på okologi-kongres.dkHenrik Buus
Henrik Buus
Specialkonsulent, Information
Events
T: +45 8740 5420

MEST LÆSTE PÅ LANDBRUGSINFO | ØKOLOGILuk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen