MENU
Samtale mellem konsulenter

Virksomhedskurser

SEGES Innovation har en solid erfaring med udvikling af skræddersyede kurser til virksomheder. Kurserne sammensættes i tæt dialog med jer, så de matcher jeres ønsker og behov.
Virksomhedskurserne kan afholdes i samarbejde med jeres virksomhed alene eller i samarbejde med flere virksomheder med samme behov. Forløbet kan strække sig over et par timer til et længerevarende udviklingsforløb, hvor vi mødes flere gange. Vi arbejder med mange forskellige læringsmetoder og former – kun fantasien sætter grænser her. 

Fordelene ved et virksomhedskursus er bl.a., at vi tager afsæt i de opgaver, I arbejder med lige nu samt deltagernes kompetenceniveau og virksomhedens strategi. Vi arbejder med fælles målsætning, der sikrer jer en fælles forståelsesramme og fælles værktøjer og metoder. Det styrker samarbejdet og kommunikationen på tværs af medarbejdere eller afdelinger og giver et fælles kompetenceløft.

Vi skræddersyer virksomhedskurser inden for mange forskellige områder, f.eks.:

  • Budget og økonomistyring
  • Strategi og virksomhedsledelse
  • Skat, regnskab og revision
  • IT værktøjer, fx DLBR summax, Ø90, benchmarking m.fl.
  • Rådgivningsmetode og procesledelse 
Er du interesseret I at holde et virksomhedskursus, så er du meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtigende snak om jeres ønsker.

HUSK, at du - via Klippekort-ordningen - kan få mængderabat på køb af kompetenceudvikling til medarbejderne.

Kirstine Simoni Faurholt
Kirstine Simoni Faurholt
Afdelingsleder, Education
Marketing & Fagkommunikation
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen