MENU
Samtale mellem konsulenter

Om kurser og uddannelser

SEGES Education er Danmarks førende leverandør af kurser og uddannelser til alle interessenter inden for landbruget. Vi gennemfører hvert år 300 kurser med i alt ca. 8.500 deltagere.

SEGES Innovation formidler sin unikke, faglige og specialiserede viden på kurser og uddannelser til:

  • Selvstændige landmænd - både ejere, driftsledere og medhjælpere i landbruget
  • Medarbejdere og virksomheder, der rådgiver og servicerer dansk landbrug
  • Medarbejdere og virksomheder, der er leverandører til landbruget
  • Offentligt ansatte inden for natur og miljø

Vi laver både kurser og uddannelser skræddersyet specifikt til en enkelt virksomhed samt åbne kurser og uddannelser, hvor deltagerne kommer fra mange forskellige virksomheder.

Vores fokus er dit udbytte

Vi sætter en stolthed i, at underviserne er faglige eksperter, som formidler den nyeste viden på en spændende og involverende måde med masser af eksempler. For altid at sikre dig den bedst mulige undervisning samarbejder vi også med eksterne samarbejdspartnere som f.eks. Hildebrandt & Brandi, Erhvervsakademi Aarhus, Implement Consulting Group og en lang række selvstændige konsulentvirksomheder.

Hvad kan du forvente 

Alle læringsprocesser er baseret på et fundament af:
  • Høj faglighed
  • Branchekendskab
  • Afprøvede læringsmetoder
  • Praksisnær undervisning
Som deltager på vores kurser og uddannelser kan du forvente, at vores faglige viden er 100% up-to-date, og at vi formidler den på en interessant og engagerende måde. Vi ved, at alle lærer på forskellige måder, og derfor tager vores undervisning udgangspunkt i din baggrund og dine arbejdsfunktioner. 

Vi sørger for at inddrage praksisnære eksempler, så du er garanteret konkrete værktøjer, som du kan sætte i spil i din hverdag. En anden vigtig faktor er tid. Vi er bevidste om at tilrettelægge uddannelsesforløbene, så de bedst muligt passer ind i dit arbejdsliv.

Kontakt

Find medarbejderne i SEGES Education 

Du kan også kontakte os på:

T: +45 8740 5000

E: kurser@seges.dk

This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen