MENU
20. januar 2021

Er årets elev ansat på din kvægbedrift?

Landbrug & Fødevarer Kvæg kårer igen i år ”Årets elev i kvægproduktion”.
En glad landbrugselev, Laura Meier Lassen, modtager prisen som årets elev i kvægbruget 2020 af formand for L&F Kvæg Christian Lund. Nu er det tid til at indstille kandidater til årets kvægelev 2021. Foto: SEGES
En glad landbrugselev, Laura Meier Lassen, modtager prisen som årets elev i kvægbruget 2020 af formand for L&F Kvæg Christian Lund. Nu er det tid til at indstille kandidater til årets kvægelev 2021. Foto: SEGES

Af Simone Højmark Nielsen

Har du en kvægelev, som er guld værd for din bedrift – både fagligt og socialt? Så er det nu, du skal indstille vedkommende. 
Ved kvægsektorens virtuelle årsmøde kåres ”Årets elev i kvægproduktion”. Det er anden gang, at Landbrug & Fødevarer uddeler prisen, som går til en elev, der blandt andet viser stort engagement og nysgerrighed indenfor branchen. 

Læs mere om indstillingen her.  

Formanden for kvægsektionen i Landbrug & Fødevarer, Christian Lund glæder sig til at kåre årets elev endnu engang: 
- Det er et festligt højdepunkt, når vi skal kåre årets elev. Selvom vi kun kårer én elev, er det en hyldest til alle de mange dygtige og engagerede elever, der er rundt om på gårdene. Det er dem, der skal drive fremtidens landbrug, og de kommer med en viden og nysgerrighed, som er meget værdifuld – både fagligt og socialt. De stiller de spørgsmål, der indimellem skal til, for at vi garvede landmænd får øjnene op for nye idéer og potentialer.

- Det er vigtigt, at der bliver ved med at være unge mennesker, der vælger en landbrugsfaglig uddannelse – unge mennesker, som brænder for erhvervet. Det er dém, vi gerne vil fremhæve, og jeg håber, at der kommer en masse gode indstillinger, siger Christian Lund. 

Kåringen sker i forbindelse med kvægsektorens virtuelle årsmøde den 1. marts 2021, og indstillingerne kan sendes nu og frem til d. 8. februar 2021 kl. 12.00. 
Vinderen af Årets elev i kvægproduktion vinder en pengepræmie på 6.000 kr. og pizza til kollegerne på bedriften.

Fakta om Årets elev i kvægproduktion 2021
Hvem kan indstille?
Alle bedrifter og skoler med landmandsuddannelsen, der har/har haft elever (1. HF eller 2. HF) ansat i perioden 1.8.2020 til 1.3.2021, har mulighed for at indstille én elev pr. bedrift/skole. 

Hvem kan indstilles?
Elever på landmandsuddannelsen 

Hvad er kriterierne?
Bedømmelseskomitéen lægger vægt på, at vinderen er en god ambassadør for branchen og eleven skal være en gevinst for arbejdspladsen – både fagligt og socialt. Komitéen kigger også elevens evne til at vise faglighed, engagement og nysgerrighed. 

Hvordan indstiller jeg en elev?
Indstillinger skal sendes til Annemette (amc@seges.dk) senest 8. februar 2021 kl. 20.00 
Indstillingsformen er fri og kan både være skriftligt, lyd, video m.m.

 

 Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen