MENU
29. juli 2015

Alt om svineproduktion samlet i én bog

SEGES Forlag har udgivet en ny udgave af bogen Svineproduktion. Den samler al den grundlæggende viden om pasning af svin og arbejdsopgaverne i en dansk svineproduktion.

Af Thyge Hansen, thh@lf.dk

Svineproduktion er den simple men meget dækkende titel på en ny udgivelse fra SEGES Forlag, det tidligere Landbrugsforlaget.

Bogen, der netop er udkommet i sin anden udgave, beskriver alle dele af svineproduktionen og de forskellige produktionsformer. Man kommer blandt andet omkring svinets anatomi og adfærdsmønstre, diverse staldsystemer, udendørs produktion, avlssystemer, sundhed, fodring samt økonomiske nøgletal i svineproduktion.

- Formålet med Svineproduktion er at formidle en grundlæggende viden om pasning af svin og arbejdsopgaverne i en dansk svineproduktion. Bogen er primært rettet mod studerende på landbrugsuddannelserne, men vil også fungere som opslagsværk for medhjælpere i landbruget eller den professionelle landmand, der vil genopfriske sin faglige grundviden, siger Lene Overgaard Bruun, leder af SEGES Forlag.

Svineproduktion er på 304 sider og rigt illustreret. Bogen koster 349 kr. og kan købes hos SEGES Forlag.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen