MENU
6. april 2017

Digitalisering i landbruget er et kæmpe indsatsområde

Brug af digitale løsninger til udvikling af landbruget og rådgivningen står helt i top på SEGES’ dagsorden. Lige nu ser fem SEGES-medarbejdere på de allernyeste trends i Silicon Valley.
SEGES henter blandt andet inspiration hos Google og andre tunge teknologivirksomheder i Silicon Valley
SEGES henter blandt andet inspiration hos Google og andre tunge teknologivirksomheder i Silicon Valley

Danmark står stærkt, når det handler om at tage digitale løsninger i brug i landbruget, men udviklingen er kun lige begyndt.

- SEGES er som landbrugets videncenter en central og afgørende aktør inden for arbejdet med digitalisering. Det handler blandt andet om udviklingen af it-værktøjer og databaser, og som deltagere i en række udviklingsprojekter om digitale løsninger til erhvervet. Et eksempel på det er det ambitiøse Future Farming, fortæller Ivar Ravn, der direktør for SEGES, Business.

Lige nu er fem SEGES-medarbejdere på besøg i Silicon Valley i Californien for at suge den nyeste viden til sig på området. De deltager i ”Agriculture & Food Technology Tour". Her får de et indblik i, hvad de fremmeste amerikanske teknologivirksomheder kan byde ind med på området. Noget af den viden kan måske bruges som inspiration i den danske landmandsvirkelighed.

- I SEGES har vi en offensiv tilgang til innovation og digitalisering. Vi vil være en central spiller, som ikke er til at komme udenom i udviklingen af fremtidens landbrugsproduktion, både den vi kender og den vi ikke kender endnu. Det kræver inspiration og et globalt perspektiv – og derfor investerer vi også i netop det, siger Ivar Ravn.

Værter for de i alt 15 danske deltagere er Den Danske Ambassades innovationscenter i Silicon Valley.

Ivar Ravn
Ivar Ravn
Direktør for Digital
Direktion
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen