MENU
3. februar 2017

Formand for ny sektorbestyrelse på plads

Anders Harck, 45 år, er valgt som formand for den nye SEGES sektorbestyrelse for Økonomi & Virksomhedsledelse. Han glæder sig til at skabe bedre sammenhæng mellem landmændene og SEGES.
Anders Harck driver mælkeproduktion ved Tjæreborg og har en alsidig baggrund for sin nye post, som formand for sektorbestyrelsen for Økonomi & Virksomhedsledelse.
Anders Harck driver mælkeproduktion ved Tjæreborg og har en alsidig baggrund for sin nye post, som formand for sektorbestyrelsen for Økonomi & Virksomhedsledelse.
Foto: SEGES

Af Thyge Hansen

Den nyoprettede sektorbestyrelse for Økonomi og Virksomhedsledelse i SEGES har fredag valgt sin formand.

Det blev Anders Harck, 45-årig mælkeproducent fra Tjæreborg. Anders Harck er uddannet jordbrugsøkonom og har en alsidig baggrund, som blandt andet driftsøkonomirådgiver og virksomhedsrådgiver, samt som landbrugskundechef i Realkredit Danmark. Han har været aktiv landmand siden 1998 og siden 2011 været eneejer af bedriften i Tjærebog med 300 køer og 275 hektar.

Den nye formand er indstillet af Sydvestjysk Landboforening, og han glæder sig til at bidrage til en bedre sammenhæng mellem landmændene og SEGES.

- Min ambition er, at bidrage med landmandsvinkler og -behov i forhold til de aktiviteter, der skal sættes gang i på SEGES. Jeg håber, vi kan få SEGES forskellige produkter og services ud at arbejde endnu mere effektivt hos landmændene. Bundlinjen er simpelthen alfa og omega, og det er selvfølgelig endemålet, at vores arbejde i sektorbestyrelsen skal bidrage til, at vi landmænd får mulighed for at realisere en bedre indtjening. Landmanden skal have mulighed for at komme i førersædet for sin egen økonomi, siger Anders Harck.

Sektorbestyrelsen for Økonomi & Virksomhedsledelse er oprettet for at sikre folkevalgt forankring af et område, som har stor betydning for erhvervet. Sektorbestyrelsen består af fire landmænd med særlig indsigt i økonomi og virksomhedsledelse, tre repræsentanter fra DLBR-virksomhederne samt én ekstern ekspert i finansiering. 


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen