MENU
14. november 2022

Fremtidens digitale løsninger findes allerede

På årets Agromek vil besøgende kunne opleve en lang række af SEGES Innovations digitale produkter, hvor af seks har modtaget stjerner ved årets Agromek Stars.

 
Selvom SEGES Innovation holder til i området for ”Fremtidens Dage” er der fokus på løsninger, som allerede findes, og skaber værdi for landmandens bedrift i dag. 

Stjernespækkede nyheder

Agromek er Nordens største landbrugsmesse, og når de mange besøgende træder ind Messecenter Herning, vil de kunne opleve digitale løsninger, som ikke før er set i Europa. SEGES Innovation vil blandt andet vise den helt nye kemi-registrerings app CRiskA, frem, som blev tildelt 3 stjerner og kaldt Europanyhed af dommerpanelet ved årets Agromek Stars. Det samme blev økonomistyringsprogrammet InterCount samt to nye funktioner i planteprogrammet CropManager, som også kan opleves på Agromek 2022. 

”En app som CRiskA vil kunne spare landmanden for mange timers administrativt arbejde. De nye digitale teknologier kan hjælpe landmanden med at gøre tingene smartere, mere effektivt og mere miljøvenligt. Det er for eksempel tilfældet med funktionen i CropManager med automatisk logning fra gyllevognen og beregning af kvælstofs udnyttelsen, som gør det mulig at udnytte den samlede kvælstof på bedriften endnu bedre”, siger Jesper Riber Nielsen, Director i SEGES Innovation

Indbygget digital hjælper skal bringe landmanden på forkant

På årets Agromek lancerer SEGES Innovation den digitale hjælper ”aXel”, som er en ny indbygget funktion i de eksisterende digitale produkter, der kan komme med anbefalinger til landmanden eller medarbejdere baseret på prognoser og forventede resultater. I programmer som EasyCow og DMS kan aXel f.eks. give kvægproducenten besked om, hvilke dyr, der skal behandles dags dato, og i CropManager kan funktionen gøre opmærksom på tidsfrister for handlinger i marken som eksempelvis gødskning. På den måde kan funktionen bringe landmanden mere på forkant med sin bedrift og danne et solidt grundlag for beslutningstagning. 

”Vi arbejder konstant på at forbedre og udbygge vores digitale produkter og løsninger. De skal ikke kun vise data, men også komme med forslag til handlinger. Derfor har vi indbygget ”aXel” i en række af vores produkter. Det er en rejse vi kun lige er begyndt på, og med nye teknologier som machine learning og kunstig intelligens er der jo ingen grænser for, hvad digitale løsninger vil kunne hjælpe landbruget med i fremtiden”, siger Ivar Ravn, direktør for Digital i SEGES Innovation.

SEGES Innovation vil være at finde i Hal E på stand 4205 på Agromek, som finder sted 29. november til og med 2. december i MCH Messecenter Herning.


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen