MENU
24. marts 2015

Gode ideer søges til Økologi-Kongres 2015

Ved din organisation eller virksomhed noget, som flere økologiske landmænd eller virksomheder burde vide? Så har du nu muligheden for at fortælle om det på økologi-kongressen til november.

Til november afholdes der for niende gang økologi-kongres, hvor for alle med interesse for økologisk fødevareproduktion får mulighed for at mødes.

Økologi-Kongres 2015 afholdes i Vingsted hotel & konferencecenter ved Vejle og formålet med kongressen er at formidle den nyeste faglige viden om aktuelle temaer for økologisk fødevareproduktion til alle interesserede, så den økologiske produktion hele tiden er i vækst og udvikling.

- Vi arbejder netop nu på programlægningen, og vi leder efter de helt rigtige emner, oplægsholdere og idéer til happenings. Vi er bestemt lydhøre over for, hvad der skal indgå på kongressen, siger specialkonsulent i SEGES, Tomas Brødsgaard Fibiger Nørfelt, der er projektleder for holdet bag Økologi-Kongres 2015.

Projekter kan fortælle nyt

Som noget nyt tilbydes organisationer og virksomheder, som gennemfører faglige projekter, at de kan arrangere en workshop om netop det emne, deres projekt handler om. Ved at lave en projektworkshop på Økologi-Kongressen får projektet gode mødefaciliteter til en overkommelig pris, og samtidig adgang til et stort og relevant publikum af økologiske landmænd, rådgivere, forskere, formidlere og folk med stor almen interesse for økologi.

Kongressen, som er Nordens største, er det nationale samlingspunkt og inspirationsforum for alle, der arbejder professionelt med økologisk fødevareproduktion i Danmark og nærområdet.

- Som arrangører af kongressen håber vi, at der er projekter, som vil tage imod tilbuddet, fordi det kan være med til at gøre programmet endnu mere spændende og varieret, siger, Tomas Brødsgaard Fibiger Nørfelt.

Læs mere om kongressen

This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen