MENU
12. marts 2015

Hvem har landets bedste arbejdsmiljø?

Sikkerhed i top samt godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø. Det er nogle af de kriterier, der skal opfyldes for at kunne vinde Landbrugets Arbejdsmiljøpris, som SEGES uddeler hvert år. Lige nu leder vi efter kandidater til årets pris.

Af Thyge Hansen, thh@lf.dk

Kender du et landbrug, hvor sikkerhed og arbejdsmiljø er i top?

Så er det måske en kandidat til at modtage Landbrugs Arbejdsmiljøpris 2015. Der er åbent for at nominere kandidater indtil 1. juni.

- Alle er velkomne til at indstille kandidater til prisen. Det kan være medarbejdere, rådgivere, leverandører, naboer eller selvfølgelig også landmanden selv, siger Helle Birk Domino, der er arbejdsmiljøchef i SEGES.

Hun kårer sammen med en overlæge fra Arbejdsmedicinsk Klinik, en arbejdsmiljøspecialist samt en landmand (formanden for landbrugets arbejdsmiljøudvalg) vinderen blandt alle de indstillede landbrug. Alle forslag gennemgås nøje og en række af de bedste kandidater får besøg af dommerkomiteen.

Landbrugets Arbejdsmiljøpris består ud over æren af 25.000 kroner.

- Med prisen sætter vi fokus på området og belønner samtidig en landmand, der går skridtet videre og tager nye spændende initiativer, som andre kan få inspiration af, siger Helle Birk Domino.

Indstillinger til arbejdsmiljøprisen bedes indsendt senest 1. juni til: cae@seges.dk

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen