MENU
20. maj 2022

SEGES Innovation løb med to journalistpriser til prisuddeling

SEGES Innovation løb med priserne for bedste tv-produktion og bedste podcast inden for landbrug, da de danske fødevare- og landbrugsjournalisters årlige prisuddeling løb af stablen forleden.
Foto: Hans Øbing-Safar, SEGES Innovation
Foto: Hans Øbing-Safar, SEGES Innovation

 
Prisen for bedste tv-produktion og prisen for bedste podcast. Det var høsten for SEGES Innovation, da foreningen Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister forleden afholdt den årlige prisuddeling for landets bedste medieproduktioner inden for landbrug.

Prisen for bedste tv-produktion gik til første episode af SEGES Innovations tv-magasin ”Bundlinjen”. Episoden satte fokus på landbrugsvirksomheders miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige påvirkning (ESG). Bag tv-produktionen stod Karina Bjørn, Mikkel Krogh, Anders Haugaard Iversen, Mikkel Homann Carøe, Christian Rathcke Tegllund og Annemette Christensen. 

Prisen for bedste podcast gik til SEGES Innovations ”Afrikansk svinepest i Tyskland: Tættere på den danske grænse”. Podcasten satte fokus på, hvad det betyder for danske griseproducenter, at afrikansk svinepest i Tyskland nærmer sig den dansk-tyske grænse. Bag podcasten stod Erik Suhr. 

Stor glæde over priser

Hos afdelingschef for Marketing & Fagkommunikation Susanne Ejby Hansen fra SEGES Innovation er der stor glæde over de to priser, der blev uddelt på DLG’s hovedkontor i Fredericia. 

”I SEGES Innovation har vi i mange år arbejdet intensivt med at nytænke og professionalisere vores kommunikation, så vores eksperters faglige viden i bedst mulig grad kommer ud at virke hos landmændene. Her er tv-mediet og podcastmediet oplagte kanaler, og jeg er stolt over, at vi formåede at komme hjem fra uddelingen med hele to priser i bagagen,” siger Susanne Ejby Hansen. 

Til prisuddelingen blev også uddelt priser for årets bedste artikel og bedste multimedieproduktion. Fagmagasinet Hyo løb med førstnævnte for en artikel om griseproduktion i Nevada, mens Maskinbladet vandt sidstnævnte for en multimedieproduktion om knækstyrede stortraktorer.

Se tv-magasinet ”Bundlinjen” om ESG

Lyt til podcasten ”Afrikansk svinepest i Tyskland: Tættere på den danske grænse”


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen