MENU
11. september 2019

Kursus til driftsledere i svineproduktion

Sammen med en række danske landbrugsskoler tilbyder SEGES Svineproduktion igen kurset ”Svinego’ Driftsledelse”. Et kursus, som gør driftsledere i svineproduktion til bedre ledere.

Nu er det ved at være sidste chance, hvis du som driftsleder vil med på det næste ”Svinego’ Driftsledelse”-forløb. Kurset bliver udbudt på dansk og engelsk og er målrettet driftsledere, som ønsker at få et kompetenceløft i forhold til daglig ledelse.

”Mange driftsledere får med tiden ansvar for flere og flere medarbejdere. Og selvom de ikke har det overordnede ledelsesansvar, kræver det noget ekstra at være den daglige leder og sparringspartner for kollegaerne. Og dét vil vi med Svinego’ Driftsledelse gerne ændre på,” siger Rikke Ingeman Svarrer fra SEGES.

Kurset er tilrettelagt, så der er fokus på konkrete problemstillinger i deltagernes hverdag – og knapt så meget fokus på teori.

”Vi vil gerne hjælpe deltagerne med at blive bedre til at håndtere de situationer, der kan opstå i hverdagen. Og til at udvikle deres kollegaer i stalden, så deres samarbejde bliver bedre. Målet er at få en gladere driftsleder og medarbejdere, hvilket i sidste ende også vil give værdi for ejeren,” siger Rikke Ingeman Svarrer.

Du kan læse mere og tilmelde dig her:

www.svinegoddriftsledelse.dk


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen