MENU
19. oktober 2017

Kvægbrugere skal sætte præg på fremtidens landbrug

Mere dialog og debat skal styrke den fælles retning og mål for fremtidens kvægbrug. Det mener sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, Kvæg, der inviterer alle kvæglandmænd til dialogmøder
Hvordan får kvægbrugerne et større udbytte af sundhedsrådgivningen? Det skal blandt andet debatteres på de kommende dialogmøder
Hvordan får kvægbrugerne et større udbytte af sundhedsrådgivningen? Det skal blandt andet debatteres på de kommende dialogmøder
Foto: Torben Worsoe

Af: Mille Marie Christensen, mic@lf.dk

 Mød op og vær med til at sætte dit præg på fremtidens kvægbrug. Sådan lyder opfordringen fra sektorbestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, Kvæg, der fra mandag den. 23. oktober drager de rundt i hele landet for at få kvægproducenternes bud på, hvilke udfordringer erhvervet har og hvordan de bedst kan løses.

- Det er vigtigt at vi får dialogen med de aktive kvægproducenter, så vi sikrer, at de får muligheden for at komme med forslag til de politiske og faglige udfordringer som vores erhverv står i, siger Christian Lund, formand for Landbrug & Fødevarer, Kvæg.

Dialogmøder kalder sektorbestyrelsen de 10 stormøder for kvægproducenter der begynder hos Landbo Limfjord i Skive og slutter i Centrovice på Fyn.

På programmet er blandt andet en drøftelse af god ledelse, bæredygtigt kvægbrug og større udbytte af sundhedsrådgivningen. Og med til debatten er blandt andre Jens Philipsen, formand for faggruppen Kvæg i Dansk Dyrlægeforening.

- Vi har valgt at tage sundhedsrådgivningen op til debat, fordi vi mener, at landmænd og dyrlæger godt kan få mere ud af hinanden. Og hvis vi skal flytte noget politisk, så er det vigtigt at vi står sammen med vores nærmeste samarbejdspartnere og trækker i den samme retning, siger Christian Lund.

Derudover er der fokus på digital foderstyring, hvor Niels Bastian Kristensen, chefkonsulent i SEGES Husdyrinnovation, giver et indlæg samt drøftelse af god ledelse og bæredygtigt kvægbrug. 


This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen