MENU
15. august 2018

Landmandens dashboard – vejen til bedre bundlinje

Bedre overblik, bedre styring, bedre bundlinie - et nyt landbrugssoftware fra SEGES skal styrke landmandens bundlinje ved at kombinere data til helt nye nøgletal. Det handler om at lade data skabe overblik, så landmanden på den baggrund kan sætte ind dér hvor skoen trykker, eller dér hvor potentialet for at gøre det endnu bedre ligger.

Nu får landmanden endnu bedre muligheder for at analysere på bedriftens data. SEGES har nu lanceret det nye digitalt produkt, ”Dashboard”, som giver landmanden overblik over bedriften – med realtidsdata. Dashboard er gennem det seneste år udviklet og testet af landmænd landet over.

Find detaljerne om Dashboard her.

Dashboardet kan tilpasses den enkelte bedrift og sættes op med de nøgletal, som den enkelte landmand kan bruge til at arbejde fokuseret mod bestemte indsatsområder på bedriften. 
Dashboardet opdateres hver eneste dag med de vigtigste informationer om bedriften. Det giver et her og nu billede, som landmanden kan arbejde ud fra i samarbejde med rådgivere og medarbejdere. Det handler om at lade data og kombinationen af data fra gården skabe overblik, så landmanden på den baggrund kan sætte ind dér, hvor skoen trykker, eller dér, hvor der kan være endnu mere at hente.

Det får du som landmand:
Du får et opdateret fundament for at træffe de rigtige beslutninger i dagligdagen. Hvis du oplever en negativ udvikling, kan du hurtigt reagere, inden det når at påvirke din bundlinje.
Udover et hurtigt overblik er der også en række forskellige funktioner i dashboardet, der giver dig mulighed for at udforske de konkrete områder. Her kan du gå i dybden med dine data, så du kan se de enkelte konti og få et rullende overblik over de forgangne måneder. Med de informationer kan du vurdere, hvorfor et tal er gået op eller ned, og hvor det er gået galt – eller godt. 

Kom i gang sammen med din rådgiver
Når du vil i gang, er det vigtigt, at du får din DLBR-rådgiver med ind over arbejdet med Dashboard, så I sammen – fra starten - kan sikre, at dine tal bliver vist korrekt. For at få de stærkeste og mest opdaterede tal, er det vigtigt at du eller din assistent bogfører så hyppigt som muligt. Dashboard opdateres nemlig dagligt ud fra det udgangspunkt, der er i Ø90. Hvis du ikke har mulighed for at bogføre ofte, så skal du huske, at tallene ikke er helt opdaterede, når du ser på dit Dashboard. 

Få overblik over din virksomhed med Dashboard 
Dashboard er til dig, der vil have indsigt i de enkelte posteringer. 

Dashboard   

  • Detaljer
  • Udforsk på alle kort
  • Historik
  • Bilag/PDF
  • Udlæs data
  • Saldo på konti dagligt
  • Produktionsdata 

Dashboard er gratis løbende + efterfølgende måned. Du kan se priserne her.Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen