MENU
16. november 2020

Lær om ledelse – også i en tid med corona

Som det meste andet i disse tider rykker konferencen Landmand & Leder også ind på computeren i år på grund af corona-situationen. Det er gratis at være med i webinaret, som byder på ny viden, inspiration og mange gode cases inden for økonomi og virksomhedsledelse.

Hvad er mere aktuelt end hvordan corona påvirker ledelsen på bedriften? Hvad skal du være særligt opmærksom på, og hvor ligger potentialerne og udfordringerne? 

Det bliver der viden om på webinaret Landmand & Leder 19. november 2020. Læs mere her.

Webinaret afslører også de Ti gode bud på ledelse i landbruget, som vi har samlet ind og valgt gennem den seneste tid. Brug buddene som inspiration til, hvordan du selv kan løfte dig som leder i landbruget – eller hvordan du som rådgiver kan blive bedre til ledelse.

Du kan også høre om, hvordan du kommer blandt TOP 2 af Danmarks bedste landbrugsvirksomheder. Få de fem nyeste anbefalinger og hør, hvordan du ved at bruge kræfterne på dit mindset og din personlige udvikling kan etablere en økonomisk og mentalt robust virksomhed.
Og så er der inspiration og konkrete værktøjer til at skabe Verdens bedste arbejdsplads. Din vigtigste ressource er dine medarbejdere, og glade medarbejdere giver et højere engagement og dermed en øget effektivitet og en stærkere forretning. 

Der bliver rig mulighed for spørgsmål og dialog undervejs, og vi håber meget, du har lyst til at være med.

 Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen