MENU
18. februar 2019

SEGES har ansat ny Business direktør

Per Lauritsen er ny direktør for forretningsområdet Business i SEGES. Han tiltræder mandag 18. februar 2019.
Per Lauritsen er ny direktør for det forretningsområde i SEGES, der hedder Business.
Per Lauritsen er ny direktør for det forretningsområde i SEGES, der hedder Business.

Per Lauritsen er tiltrådt som direktør for SEGES Business.

- Vi ser meget frem til at få Per Lauritsen med ombord. Med sin internationale erfaring og gode forretningsresultater kan han i høj grad bidrage til den fortsatte udvikling og positionering af SEGES.
Vi mener, at Pers internationale og kommercielle erfaring og hans personlige lederstil er et rigtigt godt match med SEGES, siger direktør for SEGES, Ejnar Schultz.

Per Lauritsen har i perioden 2012-2017 arbejdet i GEA-koncernen, som blandt andet leverer løsninger til fødevare- og agroindustrien, først som adm. direktør for GEA Farm Technologies Mullerup A/S, siden som direktør for GEA AG’s kommercielle aktiviteter i Danmark.

Han har 15 års erfaring som leder i internationale koncerner, med ansvar for salgs- og marketingfunktioner. Han har også erfaring fra videns- og konsulentvirksomheder som McKinsey og PA Consulting, og kommer med dyb international erfaring fra bl.a. fra 8 års arbejde og bopæl i udlandet.

- Jeg glæder mig rigtigt meget til at blive en del af SEGES, siger Per Lauritsen, som i sit tidligere job i GEA Farm Technologies Mullerup har samarbejdet med det daværende Videncenter for Landbrug.

- Det er en meget spændende opgave at være med til at udvikle og markedsføre det, SEGES kan og har på hylderne. Landbruget er en vigtig del af det danske samfund og har stor betydning for den danske økonomi, og jeg ser frem til at blive en del af erhvervet i en tid, hvor dagsordenen er udvidet til også at handle om bæredygtighed, og om hvordan vi mætter flere munde i fremtiden, siger Per Lauritsen.

I SEGES bliver Per Lauritsen en del af den daglige ledelse, og han får det overordnede direktøransvar for afdelingerne Jura & Skat, Kompetencer & Vækst, Marketing & Fagkommunikation samt Veterinær- og Kvalitetsforhold. Han skal samtidig arbejde på tværs af hele SEGES med kommercialisering og internationalisering.

Stillingen som direktør for Business har været ledig siden en organisationsændring i sensommeren 2018. Her blev den daværende direktør for Business, Ivar Ravn, direktør for en nydannet digital organisation i SEGES.

 


Per Lauritsen


53 år. Uddannet Cand. Merc. Fra det daværende Handelshøjskolen i København, nu CBS.
2018-2018: Adm. direktør Psykiatri Plus A/S Vikar
2012-2017: Adm. direktør GEA Farm Technologies Mullerup og GEA Danmark
2011-2012: CEO, interim-kontrakt, ACS Trælast A/S
2008-2010: Adm. direktør Novenco Fire Fighting A/S
2007-2008: Managing Consultant, PA Consulting Group Ltd, England
2004-2007: Adm. direktør, Chiltern Invadex Group Ltd, England
2002-2004: Managing Consultant, PA Consulting Group A/S
1998-2002: Vice president Sales & Marketing Europe, Invacare Corporations SA
1992-1998: Leder, Salg & Marketing, Norvartis Pharma AG, Schweiz
1990-1992: Konsulent, McKinsey & Co. Inc.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen