MENU
22. november 2018

Ejnar Schultz er ny direktør for SEGES

SEGES, der er Landbrug & Fødevarers videns- og innovationshus, får ny direktør, når Ejnar Schultz sætter sig i spidsen. Det gør han efter en rokade i direktionen i Landbrug & Fødevarer.
Ejnar Schultz er ny direktør for landbrugets videns- og innovationshus SEGES. Han har i en årrække været medlem af ledelsen samme sted.
Ejnar Schultz er ny direktør for landbrugets videns- og innovationshus SEGES. Han har i en årrække været medlem af ledelsen samme sted.

Ejnar Schultz har siden 2007 siddet i direktionen i SEGES og før det i Videncentret for Landbrug, der var navnet før SEGES kom på banen. Nu afløser Ejnar Schultz den hidtidige direktør Anne Lawaetz Arhnung, der fremadrettet er administrerende direktør i Landbrug & Fødevarer.

- SEGES får en arbejdsom, vellidt og målrettet direktør med et stort netværk, der har et indgående kendskab til landbruget. Samtidig har jeg i min tid som direktør for SEGES lært ham at kende som en dygtig, loyal og vedholdende kollega, der i den grad kæmper for landbruget. Jeg glæder mig over, at han har takket ja, og ser frem til vores fortsatte samarbejde, siger Anne Arhnung, administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer.

Det er en garvet direktør, der nu skal stå i spidsen for SEGES. Siden Ejnar Schultz blev uddannet som agronom i 1991, har han været beskæftiget i organisationer, der i dag er en del af Landbrug & Fødevarer. Senest har han været direktør for innovation i SEGES.

- Jeg glæder mig virkelig til at fortsætte arbejdet med at skaffe ny viden og udvikle nye løsninger, der kan omsættes ude i landbruget og fødevareerhvervet. SEGES har med sin dybe viden og udviklingskraft en afgørende rolle i forhold til fremtidens bæredygtige og samtidig konkurrencedygtige landbrug, og det ser jeg frem til at stå i spidsen for, siger Ejnar Schultz, direktør for SEGES.

Ejnar Schultz er dags dato tiltrådt stillingen som direktør i SEGES. Udover Ejnar Schultz består ledelsen i SEGES fortsat af direktør for Digital, Ivar Ravn samt CFO Lars Daugaard.

For yderligere: Nanna Østergaard, pressekonsulent i Landbrug & Fødevarer, 28188619

 

 

Blå bog for Ejnar Schultz

Født: 18. sept. 1964
2018-: Direktør SEGES
2016-2018:Direktør SEGES innovation
2011-2016:Direktør, Økonomi & Virksomhedsledelse, SEGES
2007-2011:Viceadm. direktør, Videncentret for Landbrug (Navn senere ændret til SEGES)
2006-2007:Afdelingschef, Webinformation, Videncentret for Landbrug
2004-2006:Afdelingsleder, Kommunikation, Videncentret for Landbrug
1999-2004:Sektionsleder, LandbrugsInfo, Videncentret for Landbrug
1994-1999:Sektionsleder, Planteproduktion, Videncentret for Landbrug
1991-1994:Konsulent, Landboforeningerne, Kbh. (nu en del af Landbrug & Fødevarer)
1991:Uddannet Agronom fra det daværende Kgl Veterinære og Landbohøjskole (nu KU)
1983-1985:Sergent, Forsvaret
1983:Naturvidenskabelig studentereksamen, Ribe Katedralskole


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen