MENU
15. juni 2020

Nyt Landbrugsinfo: SEGES gør det meget lettere at få fat i nyeste viden

Landbrugets fælles vidensbank, LandbrugsInfo, kommer nu i en moderniseret og meget mere brugervenlig udgave. Det nye LandbrugsInfo fungerer godt på telefonen, og så er søgefunktionen forbedret.

Danske landmænd og deres rådgivere har døgnet rundt adgang til nyeste viden om alle hjørner af landbruget via LandbrugsInfo. Rådgivere og landmænd bruger flittigt LandbrugsInfo, som dermed er landbrugets mest værdiskabende site. Nu bliver vidensbanken endnu bedre. 
Sådan lyder det fra SEGES, som driver LandbrugsInfo, og fylder aktuel, ny viden ind på siden til gavn for landmænd og landbrugsrådgivere.
- Vi glæder os utroligt meget til at give vores viden en helt ny indpakning, som gør det lettere for brugerne at finde præcis det, de har brug for - når de har brug for det. Med LandbrugsInfo gør SEGES en forskel for landbruget hver eneste dag – og nu bliver det meget lettere at finde vores viden, siger Ivar Ravn, direktør for SEGES Digital.

Sådan vil du opleve det nye
Som bruger vil du opleve, at den enorme videnbase ser helt anderledes ud fra mandag 8. juni. Du vil også hurtigt mærke, at siden har fået en meget bedre søgefunktion. 
Samtidig kan du tilpasse LandbrugsInfo til dit helt eget behov og dine ønsker – lidt lige som landmand.dk. Når du laver en personlig profil, får du et personligt site, der giver dig overblik over det indhold, som er relevant for dig. Hvis du også tilmelder dig nyhedsbrevet, er du sikker på, at du aldrig går glip af vigtig viden. 
En anden forbedring, som mange nok vil blive meget glade for, er, at det nye LandbrugsInfo er optimeret til mobilen. Dermed har du adgang til al SEGES’ viden, også når du er i marken eller stalden.

Fakta om LandbrugsInfo
Cirka 2.300 DLBR medarbejdere har adgang til LandbrugsInfo og bruger aktivt den information, som de finder på sitet, i deres daglige arbejde. 
Alle landmænd, der via deres lokale landbrugsforening er medlem af Landbrug og Fødevarer, har adgang til LandbrugsInfo. Adgang til LandbrugsInfo er en del af det at være medlem af Landbrug & Fødevarer.
Flere end 1.000 medarbejdere, der arbejder i virksomheder med relation til landbruget bruger sitet, ligesom både landbrugsskoler og Universiteter og medier også gør brug af den store vidensbank. 
LandbrugsInfo har over 200.000 sidevisninger om måneden, hvor besøgende kan læse om alt fra jordtemperatur, grovfoder, planteværn, hold af heste, avlsværdital for kødkvæg til landforsøg og resultater indenfor planteavl. 
Det nuværende LandbrugsInfo gik i luften i 2012.
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen