MENU
20. september 2016

Nyt SEGES vil styrke landmændenes konkurrenceevne

SEGES Agro Food Park
SEGES Agro Food Park
Foto: Uggi Kaldan
Landbrug & Fødevarer ændrer nu sin organisation med det formål at styrke rådgivningen af landmændene, så de står bedre rustet til fremtiden. Efter et længere analysearbejde er L&F klar til at præsentere det nye SEGES.
Som noget nyt kommer SEGES’ brugere - rådgivningsvirksomhederne – langt tættere på prioriteringer, beslutninger og det forretningsmæssige samarbejde. 

Vidensinstitutionen SEGES, der beskæftiger 630 medarbejdere, bliver fremover en del af L&F med Anne Lawaetz Arhnung i spidsen som direktør. Det er ambitionen, at SEGES skal være en uundværlig innovations- og udviklingsvirksomhed, der kan levere de bedste løsninger til landmændene. 

Formand for L&F, Martin Merrild, siger: 

Dansk landbrug står over for mange forandringer. Vi har brug for, at SEGES kommer tættere på landmændene, så ny viden og nye løsninger hurtigt kan implementeres ude på bedrifterne. Vi vil rykke tættere sammen i landbrugets organisationer og etablerer derfor én samlet, forenklet struktur. Det nye SEGES bliver mere strømlinet, fokuseret og fleksibelt og vil involvere landmænd og rådgivning mere end hidtil. Vores ambition er at styrke sektorernes innovationsevne og dermed konkurrenceevne, så de fortsat kan være førende i verden.

Direktør Anne Lawaetz Arhnung siger: 

Jeg glæder mig til at udvikle SEGES til en endnu stærkere vidensinstitution. Det er afgørende, at vi kan styrke innovationen og gøre det nemmere for danske landmænd at få adgang til den nødvendige viden. Vi skal derfor sikre, at SEGES’ aktiviteter altid har kunderne i centrum. Jeg glæder mig til samarbejdet med landmænd, rådgivning, virksomheder, universiteter og SEGES’ kompetente medarbejderstab.

SEGES’ bestyrelse bliver nedlagt og erstattet af et forretningsudvalg, som vil inkludere rådgivningsvirksomhederne, der arbejder tæt sammen med den nye direktør og L&Fs Primærbestyrelse. Anne Lawaetz Ahrnung fortsætter i L&Fs direktion som viceadministrerende direktør.

SEGES vil fremover bestå af to hovedområder:

Innovation & Viden. Denne afdeling får ansvaret for at udføre, formidle og implementere vidensprojekter 
Produkter & Rådgivning. Denne afdeling står for at udvikle, sælge og supportere produkter og services som for eksempel IT-systemer og rådgivningskoncepter.


Ejnar Schultz bliver direktør for Innovation & Viden, mens Ivar Ravn bliver direktør for Produkter & Rådgivning.

Ivar Ravn
Ivar Ravn
Direktør for Digital
Direktørgruppen
T: +45 8740 6620
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen