MENU
9. december 2020

Plantefolket rykker årets store møde ind på computeren

I dagene 12.-15. januar 2021 kan du deltage i den alternative Plantekongres, som har fået navnet Planter i Fokus og indeholder flere dage med online-viden om marken og planteavlen. Et event for hele plantebranchen.

 

Plantekongressen 2021 erstattes på grund af corona-restriktionerne af mere end 20 faglige indlæg med nyeste viden serveret online under den samlede overskrift Planter i fokus. Årsmødet holdes også online.

Du kan se konkret info om det plantefaglige årsmøde og de mange faglige on-linemøder her.

Det hele foregår live via computeren eller ipad’en 12.-15. januar, men du kan også se de faglige indlæg bagefter, når det bedst passer dig. Tilmeldingen til Planter i fokus er nu åben.

Årsmødet
Tirsdag 12. januar 2021 afholder bestyrelsen i Landbrug & Fødevarer, Planteproduktion det traditionelle årsmøde med beretninger ved formand Torben Hansen og sektordirektør Troels Toft.
Årsmødet bliver streamet, så alle interesserede kan gratis se med hjemmefra, fra virksomheden eller hvor det passer dig. 

 Det er stadig DIT årsmøde! Afstemningen for glyphosat nærmer sig, og der går nemt politik i fagligheden. Hvad er Plantesektorens anbefalinger? Hvordan vækster vi i en grønnere verden, og hvem skal vi gøre det sammen med? Og hvordan kan vi bidrage til at løse landbrugets klimaudfordring?

Få svaret på det og meget andet til årsmødet. Det er gratis for alle. Men du skal huske at tilmelde dig. Du kan i øvrigt stille spørgsmål live efter beretningerne.

De faglige indlæg – nu som webinarer
Planter i fokus giver dig også adgang til mere end 20 webinarer, som du kan vælge at se live den 12.-15. januar 2021, eller når det passer dig.
Vi kommer rundt om mange aktuelle emner, og du kan tilmelde dig dem, der passer til dig.
og der er helt sikkert også ny viden til dig. I programmet kan du finde en oversigt, men nogle af emnerne er plantesygdomme, husdyrgødning, EU's landbrugspolitik, natur, planteværn, efterafgrøder og kulstoflagring.Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen