MENU
29. november 2019

Plantekongres 2020 med fokus på vækst i en grønnere verden

Det digitale landbrug, pløjefri dyrkning, klima, vandmiljø og biodiversitet fylder godt i det store pro-gram for Plantekongres 2020, som holdes i Herning i midten af januar.

 

Hvordan vækster planteavlere i en grønnere verden? Det vil formand Torben Hansen og sektordirektør Troels Toft give deres bud på under Årsmøde for Planteproduktion som optakt til Plantekongres 2020. 

-  Som erhverv skal vi koble de nyeste forskningsresultater, innovation og de tendenser, der rører sig i omverdenen med den praktiske planteavl. Det afspejler både kongresprogrammet og de indlæg, som Torben Hansen og jeg holder på Årsmøde for Planteproduktion, siger sektordirektør Troels Toft, SEGES.

- Klima, bæredygtighed og biodiversitet fylder meget i dagens debat, og dansk planteproduktion er i høj grad med på beatet, samtidig med at vi skal bevare jordforbindelse og finde løsninger, som sikrer en stor produktion af sunde fødevarer. Det er en spændende udfordring, som Torben og jeg glæder os til at give vores bud på i beretningen.

Kongressen kører i otte parallelle spor med i alt 88 sessioner, og det brede program appellerer til mange faggrupper, som arbejder med planter, miljø og natur. Her mødes landmænd, rådgivere, forskere, firmakonsulenter og mange andre under samme tag og til fælles debat.

Statistikken fortæller, at ca. 2.000 vil tage turen til Herning midt i januar for at blive opdateret med den nyeste viden, debattere og netværke. Tilmeldingen til Plantekongres 2020 er netop åbnet, og arrangørerne forventer også denne gang fuldt hus i Herning Kongrescenter i midten af januar.

Kongressen holdes i Herning Kongrescenter den 14.-15. januar 2020.
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen