MENU
5. januar 2015

SEGES går i luften

Fra nytår blev SEGES en realitet. Og dermed det nye fælles navn for Videncentret for Landbrug og Videncenter for Svineproduktion, der nu er sluttet sammen.

Af Birte Kennedy, btk@lf.dk

- Vi har set frem til for alvor at puste liv i vores nye navn SEGES, siger adm. direktør Jan Mousing, der glæder sig over, at den faglige viden inden for alle produktionsgrene nu er samlet i én organisation.

- Vi bliver dermed en international sværvægter inden for landbrugserhvervet, pointerer Jan Mousing.

- Vi får nyt navn af flere grunde. Først og fremmest af respekt for sammenslutningen mellem Videncentret for Landbrug og Videncenter for Svineproduktion.

- Samtidig er navneskiftet også en kærkommen lejlighed til, at vi får skabt et tydeligere og mere slagkraftigt brand, så vi bliver mere synlige hos landmændene og vores interessenter i øvrigt.

Begejstring for det nye navn

Jan Mousing udtrykker begejstring for det nye navn, der er valgt af flere grunde.

- Vi har valgt navnet SEGES, fordi det udmærker sig ved, at det er hurtigt at afkode. Ordet fremstår som et billede – hvorfor det fungerer godt visuelt og dermed udgør et logo i sig selv.

- Væsentligt er det også, at SEGES er let at udtale – også på hovedsprogene. Og så har det rod i landbruget, idet ordet betyder kornmark, majs, afgrøde og vækst.

- Vores nye navn og brand understreger samtidig vores stærke tilknytning til Landbrug & Fødevarer, blandt andet ved brug af de to ringe i vores logo, farvevalg og typografi, siger Jan Mousing.

Yderligere information og udtalelser fra adm. direktør Jan Mousing kan fås via chefkonsulent Birte Kennedy.

This contact box currently has no contact specified or has an unknown contact specified. Edit component properties to specify a contact.

Se videoen for at få mere at vide om SEGES.

Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen