MENU
15. maj 2023

Tillykke: SEGES Innovation vinder tre journalistpriser

SEGES Innovation løb med både hovedprisen og priserne for bedste videoproduktion og bedste podcast, da de danske fødevare- og landbrugsjournalister forleden kårede årets bedste medieproduktioner.
Søs Lindeborg Pedersen og Christian Rathcke Tegllund fra SEGES Innovation. Foto: Claus Haagensen.
Søs Lindeborg Pedersen og Christian Rathcke Tegllund fra SEGES Innovation. Foto: Claus Haagensen.

 
Der var massiv prisregn over videns- og innovationshuset SEGES Innovation forleden, da foreningen Danske Fødevare- og Landbrugsjournalister afholdt sin årlige prisuddeling for landets bedste medieproduktioner inden for landbrug.

Hovedprisen gik til SEGES Innovations Christian Rathcke Tegllund, der vandt for videoen ”Effekt af god græsning – sommer”. I videoen fortæller eksperten Anne Eskildsen om, hvordan landmænd med græssende kvæg og heste på naturarealer kan give biodiversiteten et boost.

Den sommerlige video modtog også prisen for årets bedste tv/video-produktion. Desuden modtog SEGES Innovations Søs Lindeborg Pedersen prisen for årets bedste podcast for podcasten ”CO2-afgift på landbruget”. Podcasten er lavet i samarbejde med Landbrug & Fødevarers Sektor for Gris og zoomer ind på, hvad der er op og ned i den aktuelle debat om en CO2-afgift på landbruget.

Stolthed over tre priser

Hos afdelingschef for Marketing & Fagkommunikation Susanne Ejby Hansen fra SEGES Innovation er der stor glæde over de tre priser, der blev uddelt i Kornets Hus i Hjørring. 

”I SEGES Innovation arbejder vi intensivt med at nytænke og professionalisere vores kommunikation, så eksperternes faglige viden i bedst mulig grad kommer ud at virke hos landmændene. Her er tv-mediet og podcastmediet effektive kanaler, og jeg er stolt over, at vi gik hjem fra prisuddelingen med intet mindre end tre priser,” siger Susanne Ejby Hansen. 

Til prisuddelingen blev også uddelt priser for årets bedste artikel og bedste multimedieproduktion. Førstnævnte gik til Maskinbladet for en artikel om Rousthøje Kartoffelcentral, mens sidstnævnte gik til FBG Medier til en produktion om virksomheden Hydrema. 

Se videoen ”Effekt af god græsning – sommer”.


Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen