MENU
23. maj 2017

SEGES underviser biogasbranchen i Taiwan

SEGES har for nyligt gennemført et uddannelsesforløb for den taiwanesiske biogasbranche. Det er seneste led i en serie opgaver i Østen.
Niels Østergaard har stor erfaring med design af biogasanlæg tilpasset lokale forhold.
Niels Østergaard har stor erfaring med design af biogasanlæg tilpasset lokale forhold.

SEGES bioenergiafdeling har de seneste år fået flere ordrer på design af biogasanlæg i Asien. Kina, Thailand og Taiwan har alle haft bud efter afdelingens kompetencer. De handler blandt andet om design af simple, men meget driftssikre anlæg, som kan fodres med mange forskellige produkter.

Senest har afdelingen repræsenteret af specialkonsulent Niels Østergaard haft til opgave at gennemføre et uddannelsesforløb for den taiwanesiske biogasbranche. Det skete i samarbejde med Kaohsiung Universitet, som ligger i den sydvestlige del af østaten.

- Taiwan har en stor husdyrproduktion, så der er et rigtigt stort potentiale i at udvikle biogas som energikilde, fortæller Niels Østergaard, der fik opgaven på baggrund af et succesfuldt tidligere samarbejde med taiwanesiske kunder.

- Vi har tidligere landet en ordre på at designe et anlæg til svinegylle tilpasset de særlige forhold i Taiwan, hvor det er meget varmt, og grisene derfor skal spraykøles. Det betyder et meget tyndere gylleprodukt end i Danmark.

- Den opgave nåede vi altså i mål med så godt, at vi blev valgt til at køre et undervisningsforløb på universitet for biogasbranchen, siger Niels Østergaard.

Niels Østergaard
Niels Østergaard
Specialkonsulent
Bioøkonomi
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen