MENU
23. februar 2017

Slagtesvineproducenter følger grisene i realtid

Der kan være stort udbytte at hente ved at overvåge en slagtesvineproduktion nøje. SEGES afdækker mulighederne gennem et nyt projekt og fortæller om de foreløbige erfaringer ved fire temamøder i marts.
Tæt overvågning af produktionen kan føre til ny, vigtig viden og bedre resultater.
Tæt overvågning af produktionen kan føre til ny, vigtig viden og bedre resultater.
Foto: SEGES
Når man følger sine grises tilvækst og forbrug af foder tættere end vanligt kan man få mere systematik i produktionen. Og det kan være vejen til bedre produktionsresultater Den tese efterprøver seks pilotbesætninger lige nu i et projekt kaldet Produktionskoncept Slagtesvin. Til sommer får de selskab af yderligere 20 kolleger i projektet.

For at brede konceptet ud, så holder SEGES i løbet af marts 4. regionale møder. Her kan interesserede slagtesvineproducenter blive klogere på, hvad de foreløbige erfaringer viser. Der bliver altså mulighed for at tage helt ny læring til sig og måske prøve den af på den hjemlige bedrift. 

Jens Gudike fra Skive-egnen er en af de afprøvningsværter, der er med i Produktionskoncept Slagtesvin. I videoen kan man få en lille indblik i, hvad han har af erfaringer.

De regionale møder, som er gratis, bliver afholdt i:

  • Randers: 13. marts kl. 15-18.15 - se program og tilmelding
  • Sorø: 16. marts kl. 15-18.15 - se program og tilmelding
  • Billund: 21. marts kl. 15-18.15 - se program og tilmelding
  • Thisted: 23. marts kl. 16-19.15 - se program og tilmelding


Rikke Ingeman Svarrer
Rikke Ingeman Svarrer
Afdelingsleder
Marketing & Fagkommunikation
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen