MENU
21. juni 2018

Landmand.dk med ny forsikringsservice

To af landbrugets store aktører, SEGES og Topdanmark, er gået sammen for at udvikle nye relevante løsninger til fremtidens landbrug. Formålet er at gøre det nemt for landmanden at finde og bruge relevant viden, værktøjer og services. Senest via et samarbejde omkring nye tjenester fra Topdanmark på Landmand.dk.
Topdanmark i nyt samarbejde med Landmand.dk, portalen som dagligt har 2.000 besøgende.
Topdanmark i nyt samarbejde med Landmand.dk, portalen som dagligt har 2.000 besøgende.

Forskning og forsikring har fundet fælles fodslag i kraft af det samarbejde, som SEGES og Topdanmark har indledt. Det fælles formål er at være sammen om at skabe innovative løsninger, der nu og i fremtiden vil skabe værdi for de danske landmænd. 

SEGES siger om baggrunden for at samarbejde med Topdanmark:

- Topdanmark har, lige som SEGES, fokus på digital omstilling og på at udnytte de digitale muligheder til fordel for kunderne. De har også en størrelse og position på markedet til at kunne gøre en forskel. Vi er derfor glade for at byde Topdanmark velkommen indenfor på vores unikke, digitale løsning Landmand.dk. Med partnerskabet kombineres vores know-how med Topdanmarks services – alt sammen med det fokus at skabe merværdi for landmanden, siger direktør for Business Digital, Ivar Ravn, fra SEGES.

Samarbejdet mellem SEGES og Topdanmark kommer nu til udtryk på IT-portalen Landmand.dk, som SEGES har udviklet. Landmanden bruger portalen som et ledelsesværktøj, der giver let adgang til samarbejdspartnere og samler relevante data fra fx mejerier, leverandører, prognoser og nyheder.

Skabe værdi for landmanden 

Hos Topdanmark ser, direktør for Landbrug & Erhverv, Pia Laub et stort potentiale i samarbejdet:

- SEGES er en vigtig samarbejdspartner for Topdanmark. De er anerkendt for deres forskning, rådgivning og databaserede løsninger, som gør en forskel for mange i landbruget. SEGES har ligesom Topdanmark fokus på at udvikle innovative koncepter og skabe værdi for dansk landbrug, og sammen kan vi udnytte vores viden og kompetencer til netop det, siger direktør for Landbrug & Erhverv, Pia Laub, fra Topdanmark.

På landmand.dk kan brugerne fremover finde gode råd om skadeforebyggelse fra Topdanmark, og en stor del af Topdanmarks kunder kan allerede nu finde deres assurandørs kontaktinformationer, links til skadeanmeldelse og kundemappe, samt modtage personlige notifikationer via portalen.

- Vi bestræber os meget på at gøre det nemt for vores kunder og at tilbyde relevant viden og rådgivning, hvor kunderne er. Derfor er vi glade for, at vores gode samarbejde med SEGES nu også giver os adgang til Landmand.dk, som mange landmænd bruger i dagligdagen, siger underdirektør i Landbrug & Erhverv, Anders Vraa, fra Topdanmark.

Ud over de nye tjenester på Landmand.dk arbejder SEGES og Topdanmark også sammen om at nedbringe det alt for høje antal arbejdsulykker i landbruget. Efter en arbejdsulykke tilbydes Topdanmarks kunder rådgivning af en arbejdsmiljøkonsulent fra SEGES, som en del af forsikringsdækningen.

 Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen