MENU
13. december 2017

Virksomhedsledelse i landbruget – det skal du kunne

Ny, gratis e-bog fra SEGES Forlag sætter fokus på, hvad man som virksomhedsleder skal kende til og kunne, hvis man ønsker at være en succesfuld leder i landbruget.
Kravene til virksomhedsledere i landbruget er steget støt i takt med, at konkurrencen er blevet hårdere
Kravene til virksomhedsledere i landbruget er steget støt i takt med, at konkurrencen er blevet hårdere
Foto: Jens Toennesen

Kravene til virksomhedsledere i landbruget er steget støt i takt med, at konkurrencen er blevet hårdere. Som leder af et landbrug skal man hele tiden optimere sin virksomhed for at kunne sikre positive økonomiske resultater. Samtidig skal man håndtere en stadig større kompleksitet i virksomheden og en lang række krævende interessenter. Det kræver de rette kompetencer og den rette viden om virksomhedsledelse.

 E-bogen ”Virksomhedsledelse i landbruget – det skal du kunne” er en samling af otte artikler, der skal hjælpe nuværende og kommende virksomhedsledere i landbruget med at styrke deres faglige ledelseskompetencer og dermed på sigt højne deres virksomheders konkurrenceevne. Med e-bogen får landmænd fuldt opdateret viden og håndgribelige redskaber til ledelsesarbejdet på bedriften.

- Vi håber, at landmændene med artiklerne kan blive opdateret på viden, som de skal bruge i deres daglige ledelse af et landbrug, og at denne viden kan understøtte og motivere dem til at udvikle og drive endnu mere succesfulde landbrug, forklarer Lise Majgaard, forlagsredaktør ved SEGES Forlag.

Bygger på erfaringer og cases
De otte artikler i e-bogen har fokus på det praktiske lederskab af et moderne landbrug og omhandler bl.a. strategisk virksomhedsledelse, økonomistyring, handelsstrategi, tidsregistrering, turnaround og ejer- og generationsskifte. Artiklerne er spækket med erfaringer fra forskellige landbrug, hvor en ændret ledelsesindsats eller konkrete ledelsesværktøjer har haft en afgørende betydning for virksomhedens resultater. Artiklerne indeholder ligeledes cases, der sætter teorierne og værktøjer ind i et hverdagsperspektiv.

 Den gratis e-bog ”Virksomhedsledelse i landbruget – det skal du kunne” kan downloades her.


Lise Majgaard Mortensen
Lise Majgaard Mortensen
Forlagsredaktør
SEGES Forlag
T: +45 8740 6672
Luk

Start din søgning her

  • Søgning gav ingen resultater, prøv igen